Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Χρυσό» το Πολεμικό Ναυτικό στην Ρεγκάτα Ναυτικών Ακαδημιών, στην Ιταλία – ΦΩΤΟ

     Αθλητικές πρωτιές της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων σε διεθνείς αγώνες ιστιοπλοΐας αποδεικνύει γι’ ακόμη μία φορά τη ναυτοσύνη των στελεχών ...

    



Αθλητικές πρωτιές της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων σε διεθνείς αγώνες ιστιοπλοΐας αποδεικνύει γι’ ακόμη μία φορά τη ναυτοσύνη των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Το ένδοξο Πολεμικό Ναυτικό συνεχίζει να τιμά την γαλανόλευκη (που ποτέ δεν την έχει υποστείλει) και να την σηκώνει ακόμη υψηλότερα σε κάθε ευκαιρία.

Το πλήρωμα της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων κατέκτησε την πρώτη θέση στην «Ρεγκάτα Ναυτικών Ακαδημιών» και τη δεύτερη θέση στην «Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα», μετά από συνολικά έξι ιστιοδρομίες, στο Λιβόρνο της Ιταλίας.



Η ελληνική αποστολή συμμετείχε στην παραδοσιακή «Ρεγκάτα Ναυτικών Ακαδημιών» στο πλαίσιο της «Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας» με σκάφη κλάσης «TRIDENT 16» , μετά από πρόσκληση της Ιταλικής Ναυτικής Ακαδημίας.



Στους αγώνες συμμετείχαν 34 πληρώματα 25 χωρών από όλο τον κόσμο. Η ΣΝΔ συμμετείχε με ομάδα αποτελούμενη από τους κάτωθι:



α. Λοχαγός (Τ/Χ) Χριστονίκος Γιαννίρης (Αρχηγός αποστολής και προπονητής).

β. Ναυτικός Δόκιμος (ΙΙΙ) Βησσαρίων Παππάς (Κυβερνήτης πληρώματος).

γ. Ναυτικός Δόκιμος (ΙΙ) Σπυρίδων-Ελευθέριος Παπανικήτας (πλήρωμα).

δ. Ναυτικός Δόκιμος (ΙΙ) Γεώργιος Λιότσης (πλήρωμα).



Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ συγχαίρει τους ανωτέρω συμμετέχοντες, οι οποίοι τίμησαν τόσο τα ελληνικά χρώματα, όσο και την ελληνική ναυτική παράδοση. enikos.gr

¨ ΑΕΙ ΤΗ ΕΛΛΑΔΙ ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΠΑΙΔΕΥΕΙ ΝΑΥΜΑΧΟΥΣ ¨



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.