Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Ερντογάν υπερασπίζεται τον Πούτιν από τις καταγγελίες για παρέμβαση στις εκλογές

   Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπερασπίστηκε την Παρασκευή τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, από τις κατηγορίες του κύρι...

  



Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπερασπίστηκε την Παρασκευή τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, από τις κατηγορίες του κύριου αντιπάλου του για ανάμειξη στις κρίσιμες εκλογές της Τουρκίας που έχουν προγραμματιστεί για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Την Πέμπτη, ο επικεφαλής υποψήφιος της αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου , κατηγόρησε ανώνυμους Ρώσους δημοσιογράφους ότι διαδίδουν περιεχόμενο «deepfakes» και άλλη παραπληροφόρηση με στόχο να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής.



Από την πλευρά της, η ρωσική προεδρία αρνήθηκε «σθεναρά» αυτή την κατηγορία και ο Ερντογάν στάθηκε στο πλευρό του Πούτιν κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εμφάνισης στην προεκλογική του εκστρατεία την Παρασκευή.

«Ο κ. Κεμάλ επιτίθεται στη Ρωσία, στον κύριο Πούτιν. Αν επιτεθώ στον Πούτιν, δεν θα είμαι εντάξει με αυτό», είπε ο Ερντογάν .

«Οι σχέσεις μας με τη Ρωσία δεν είναι λιγότερο σημαντικές από τις σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες», πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Ερντογάν δίνει μια σκληρή μάχη ενάντια στον αντίπαλό του της κοσμικής αντιπολίτευσης.

Τα σχόλια του Κιλιτσντάρογλου έγιναν εν μέσω μιας ολοένα και πιο στοχευμένης εκστρατείας.

Η εκστρατεία έγινε μάρτυρας της αποχώρησης του τρίτου υποψηφίου, Μουχαρέμ Ιντζέ, την Πέμπτη, καθώς ανακοίνωσε την απόφασή του αφού στοχοποιήθηκε από μια διαδικτυακή καμπάνια που περιλάμβανε ψεύτικες φωτογραφίες του που τον έδειχναν να συναντά γυναίκες και να κυκλοφορεί με πολυτελή αυτοκίνητα.

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.