Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συναγερμός για αρκούδα που εμφανίστηκε στην περιοχή του Χορτιάτη – Προσοχή εφιστά ο δήμος

   Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Χορτιάτη, καθώς εντοπίστηκε μια αρκούδα που προέρχεται από τον Χολομ...

  



Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Χορτιάτη, καθώς εντοπίστηκε μια αρκούδα που προέρχεται από τον Χολομώντα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων.



Συγκεκριμένα η αρκούδα εντοπίστηκε στην αντιπυρική ζώνη κάτω από το ραντάρ στο μονοπάτι προς Κισσό, στην περιοχή της οδού Μακεδονομάχων, στο ύψος του πάρκου της Αγίας Παρασκευής.

Έτσι, ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη με κατεπείγουσα έγγραφη ανακοίνωσή του ενημέρωσε ήδη τις αρμόδιες υπηρεσίες, το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης, την Ελληνική Αστυνομία και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας να βρίσκονται στην περιοχή, να την επιτηρούν και να ενεργήσουν με κάθε τρόπο για τη στήριξη και απομάκρυνση του επικίνδυνου ζώου.

Παράλληλα, παρακαλεί τους κατοίκους να είναι πολύ προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και σε περίπτωση που αντιληφθούν την εμφάνιση του ζώου να ενημερώσουν το Αστυνομικό Τμήμα Πυλαίας-Χορτιάτη όλο το 24ωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.