Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση κατά της Ελλάδας στο πρακτορείο ANADOLU, από τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ

   Σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Χουσείν Ζεϊμπέκ στο τουρκικό κρατικό-προπαγαδιστικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ, ανάμεσα σε άλλα είπε και τ...

  



Σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Χουσείν Ζεϊμπέκ στο τουρκικό κρατικό-προπαγαδιστικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ, ανάμεσα σε άλλα είπε και τα εξής:



-(σχετικά με τα τουρκόψυχα σωματεία) Οι αποφάσεις του ΕΔΑΔ δεν έχουν εφαρμοστεί. Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι αυτές οι αποφάσεις μπορούν να εφαρμοστούν. Θα εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Φέραμε αυτό το θέμα στη βουλή όταν ήμασταν στην εξουσία, αλλά δεν βρήκαμε υποστήριξη από κανένα κόμμα. Πιστεύω ότι ένα κόμμα ευαίσθητο στα ανθρώπινα δικαιώματα θα προσεγγίσει αυτό το θέμα πολύ διαφορετικά. Αυτός ο μακροχρόνιος νομικός αγώνας, αποτελεί και δοκιμασία για την δημοκρατία.

-Ο κ. Πρωθυπουργός πριν λίγες μέρες επισκέφτηκε τον νομό μας. Και πάλι αγνόησε τη μειονότητα μας. Ομοίως και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ήταν εδώ αυτές τις μέρες. Και αυτός επίσης αγνόησε την μειονότητα.

-Οι θεσμοί της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης δέχθηκαν πιέσεις κατά τη διακυβέρνηση του σημερινού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

-Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα των μειονοτικών δικαιωμάτων έμεινε στην ίδια τάξη.

Πηγή : https://www.aa.com.tr - https://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.