Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον 72χρονο που ασέλγησε σε 14χρονη – Πώς την πλησίασε

   Ποινική δίωξη για κακούργημα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 72χρονου που συνελήφθη καθώς φέρεται να ασέλγησε σε 14χρονη μέσα στο σπίτ...

  



Ποινική δίωξη για κακούργημα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 72χρονου που συνελήφθη καθώς φέρεται να ασέλγησε σε 14χρονη μέσα στο σπίτι της συζύγου του, στην περιοχή της Θέρμης, στην Θεσσαλονίκη.



Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός πέρασε την πόρτα του δικαστικού μεγάρου λίγο μετά τις 11 το πρωί του Σαββάτου. Κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους και κατάχρηση ανηλίκου. Παραπέμφθηκε σε ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Σημειώνεται πως παραμένει υπό κράτηση.

Ο 72χρονος όπως καταγγέλθηκε, παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα στην 14χρονη και την ώρα της διδασκαλίας η μαθήτρια έκλεισε για λίγο τα μάτια της για να ξεκουραστεί. Όταν αυτή ξύπνησε, αντιλήφθηκε τις ασελγείς πράξεις σε βάρος της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thesstoday.gr.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την αστυνομία συνέβη το πρωί της Παρασκευής με την μητέρα της 14χρονης να το καταγγέλει άμεσα στις Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.