Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα στη Νέα Ερυθραία: Ομάδα 25 ατόμων επιτέθηκαν σε ανήλικους και τους τραυμάτισαν

Νέα επεισόδια ξυλοδαρμών με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Ερυθραία, με ομάδα περίπου 25 ατόμων να επιτίθενται κ...





Νέα επεισόδια ξυλοδαρμών με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Ερυθραία, με ομάδα περίπου 25 ατόμων να επιτίθενται και να τραυματίζουν ανήλικους.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των 25, κινούμενοι με αυτοκίνητο και δίκυκλα, προσέγγισαν δύο άτομα στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, ένας εκ των οποίων ανήλικος που φορούσε μπλούζα με διακριτικά ομάδας. Στη συνέχεια, εκδήλωσαν επίθεση σε βάρος του τραυματίζοντας τον με σιδερογροθιά, ενώ παράλληλα τον εξύβριζαν.

Αφού τα θύματα κατάφεραν να απομακρυνθούν, η ομάδα εκδήλωσε εκ νέου επίθεση σε βάρος τεσσάρων ατόμων, εκ των οποίων τρεις ανήλικοι, που στέκονταν σε παρακείμενο σημείο.



Τους προσέγγισαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορώντας κουκούλες και κράνη, κρατώντας ξύλινα στειλιάρια, μαχαίρια και τσεκούρι και αφού τους ρώτησαν τις οπαδικές τους προτιμήσεις, τους επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τους, και αφαίρεσαν το κινητό ενός εκ των θυμάτων.

Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν δύο αυτοκίνητα, οι επιβαίνοντες των οποίων φορούσαν κουκούλες και στη θέα των αστυνομικών οι οδηγοί τους ανέπτυξαν ταχύτητα.

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το ένα από τα δύο αυτοκίνητα και προχώρησαν στην προσαγωγή τριών ατόμων, 16, 19 και 20 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ξύλινο στειλιάρι, ξύλινο ρόπαλο, μεταλλική τσιμπίδα, κεραία αυτοκινήτου, δύο κουκούλες τύπου full face, μπλούζα με κουκούλα και σπρέι.

Στη συνέχεια, τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς και έπειτα στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στις επιθέσεις και συνελήφθησαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.