Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κέρκυρα: «Μου είπε ότι του αρέσει να πειράζει τα παιδιά» – Η κατάθεση 12χρονης για την παρενόχληση από τον δάσκαλό της

   Σοκ προκαλούν οι άγνωστες λεπτομέρειες από την υπόθεση παρενόχλησης ανήλικης από δάσκαλό της μέσα σε σχολείο στην Κέρκυρας. Τo enikos.gr...

  



Σοκ προκαλούν οι άγνωστες λεπτομέρειες από την υπόθεση παρενόχλησης ανήλικης από δάσκαλό της μέσα σε σχολείο στην Κέρκυρας. Τo enikos.gr δημοσιεύει την κατάθεση του παιδιού με την υπόθεση να αναβιώνει στο Εφετείο της Κέρκυρας. «Μου είπε ότι του αρέσουν τα παιδιά και να τα πειράζει» φέρεται να είπε, μεταξύ άλλων, η ανήλικη.

Του Μίλτου Σακελλάρη

«Είμαι στην 1η Γυμνασίου και είμαι πολύ καλά με τους φίλους μου. Στις αρχές δεν με είχε ακουμπήσει και αφού πέρασε ένας μήνας περίπου μου έλεγε να πηγαίνω να κάθομαι στην αγκαλιά του. Εγώ καθόμουν στο ένα πόδι του με την πλάτη μου στο στήθος του περίπου μέχρι τη μέση του μηρού κι εκείνος έβαζε το αριστερό του χέρι στο μηρό του και το δεξί στη μέσα πλευρά του δεξιού μηρού μου. Το κεφάλι του το πλησίαζε δίπλα στην αριστερή πλευρά του δικού μου προσώπου. Η πόρτα ήταν πάντοτε κλειστή και ποτέ δεν χτύπησε κάποιος για να ανοίξει την πόρτα», είχε πει μεταξύ άλλων η ανήλικη στην κατάθεσή της στο δικαστήριο στις 8 Νοεμβρίου του 2019, όταν ήταν 12 ετών.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσή της ανέφερε πως «όταν καθόμουν στην αγκαλιά του με χάιδευε στη μέσα πλευρά του μηρού μου με το δεξί του χέρι και πήγαινε όλο και πιο μέσα. Αρχικά το χέρι του ήταν πάνω από το κολάν, αλλά κάποια στιγμή προς το τέλος το έβαλε μέσα από το κολάν. Εγώ ένιωθα ότι δεν μου άρεσε αυτό και το είπα στη μητέρα μου. (…). Η μητέρα μου μίλησε με τον πατέρα μου γιατί ήταν Σάββατο και ήταν στην Κέρκυρα και πήγαν στην αστυνομία.

Η δικογραφία

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν οι αστυνομικοί στις 12 Απριλίου του 2016 εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας μία μητέρα και κατήγγειλε πως από «4/4/ έως 11/4 ο κατηγορούμενος δάσκαλος του δημοτικού σχολείου στο οποίο είναι μαθήτρια η θυγατέρα της ενήργησε κατ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος της που ανάγονται σε γενετήσια σφαίρα και αντικειμενικά προσβάλλουν το κοινό αίσθημα της αιδούς και των ηθών».

Στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας τονίζεται ακόμη πως « ο κατηγορούμενος προ της έναρξης των μαθημάτων εντός της αίθουσας πληροφορικής θώπευσε με τα χέρια του τα γεννητικά όργανα της ανήλικης και της ζήτησε έναντι χρηματικού ανταλλάγματος να του επιδείξει αυτά, βγάζοντας τα ρούχα της. Κατά τη διάρκεια της δεκαπεντάλεπτης συζήτησή ο ανωτέρως κατηγορούμενος προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης και της ζητάει επίμονα και επανειλημμένα να του δείξει τα γεννητικά της όργανα».

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου μίλησε για την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο του νησιού. «Αθωώθηκε για τις τρεις από τις τέσσερις πράξεις για τις οποίες κατηγορήθηκε καθώς καταφέραμε να αναδείξουμε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Κέρκυρας ότι δεν είχε τελέσει τις βαρύτατες πράξεις που του προσάπτονταν. Ύστερα από μια πολύωρη διαδικασία που παρουσιάστηκε το σύνολο των αποδεικτικών μέσων και των ισχυρισμών μας, του αναγνωρίστηκαν επίσης τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς», δήλωσε στο enikos.gr ο δικηγόρος, Αντώνης Καραγιάννης που εκπροσωπεί τον κατηγορούμενο ο οποίος καταδικάστηκε σε 5,5 χρόνια φυλάκισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.