Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

12 χρόνια φυλακή στον Έλληνα πολίτη που οι τούρκοι κατηγόρησαν για πράκτορα της ΕΥΠ... Παραμένει ένα χρόνο στη φυλακή!

  Πρωτοβάθμιο δικαστήριο της Τουρκίας καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 12 ετών και έξι μηνών έναν Έλληνα υπήκοο με καταγωγή από τη Συρία, επει...

 



Πρωτοβάθμιο δικαστήριο της Τουρκίας καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 12 ετών και έξι μηνών έναν Έλληνα υπήκοο με καταγωγή από τη Συρία, επειδή κρίθηκε ένοχος για κατασκοπεία, λόγω συγκεκριμένων φωτογραφιών που εντοπίστηκαν στο κινητό του τηλέφωνο.



Πρόκειται για τον Μοχάμεντ Αμάρ Αμπάρα που είχαν συλλάβει και κατηγορήσει ως πράκτορα της ΕΥΠ οι τούρκοι πέρυσι τέτοια εποχή. 

Ο ίδιος δραστηριοποιείται στον τομέα των λατομείων και τα τελευταία χρόνια είχε επεκτείνει τις επιχειρήσεις του στις εισαγωγές χαλιών από την Τουρκία. Έτσι, πριν από ένα χρόνο είχε ταξιδέψει μαζί με άλλους Έλληνες επιχειρηματίες στην Τουρκία έτσι ώστε να επισκεφθεί μια έκθεση χαλιών.

Τότε, οι αρχές της Τουρκίας τον συνέλαβαν, γιατί στο κινητό του βρέθηκαν φωτογραφίες από τα σύνορα της χώρας με τη Συρία. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι πρόκειται για εικόνες που μπορεί κάποιος να αλιεύσει από το διαδίκτυο.

Έτσι, από πέρυσι βρίσκεται στη φυλακή και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού πρόκειται να παραμείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.