Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρόμος κάτω από την Ακρόπολη: Νιγηριανός επιτέθηκε σε νεαρή και προσπάθησε να τη βιάσει!

  Τρόμος στην Ακρόπολη. Νιγηριανός, επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα και προσπάθησε να τη βιάσει χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα του. Ευτυχώς, η κοπέλ...

 



Τρόμος στην Ακρόπολη. Νιγηριανός, επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα και προσπάθησε να τη βιάσει χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα του. Ευτυχώς, η κοπέλα αντέδρασε και κατάφερε τελευταία στιγμη να ξεγλιστρήσει απο τα νύχια του Αφρικανου βιαστή, ο οποίος συνελήφθη απο την Αστυνομία.



Το συμβάν που προκαλεί αποτροπιασμό, σημειώθηκε σήμερα στις 02:30 τα ξημερώματα. Η κοπέλα βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Φιλίππου, ένα απο τα κεντρικότερα σημεία του κέντρου, κοντά στην πλατεία Αβησσυνίας όταν ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά της ο 38χρονος θερμόαιμος Αφρικανός με άγριες διαθέσεις.

Αιφνιδιάζοντάς το θύμα του, ο Νιγηριανός, την άρπαξε και προσπάθησε να τοποθετήσει τα δάχτυλα του στα γεννητικά της όργανα για τη βιασει. Η κοπέλα αντιστάθηκε έβαλε τις φωνές και έτρεξε με αποτέλεσμα διερχόμενοι να καλέσουν σε βοήθεια και λίγη ώρα αργότερα ο Αφρικανός βιαστής να πέσει στα δίχτυα των αστυνομικών.

Ο 38χρονος, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.