Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηράκλειο: Ρομά απείλησε με μαχαίρι την διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου

Ένα πρωτοφανές σκηνικό σημειώθηκε σήμερα (25 Απριλίου) σε δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Το μεσημέρι της Τρίτης, ένας άνδρας Ρομά απ...





Ένα πρωτοφανές σκηνικό σημειώθηκε σήμερα (25 Απριλίου) σε δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ένας άνδρας Ρομά απείλησε με μαχαίρι την διευθύντρια του Δημοτικού, την ώρα που δεκάδες μικρά παιδιά βρίσκονταν στο σχολείο. Αφορμή για το περιστατικό ήταν σύμφωνα με το ekriti.gr, η απαίτηση του συγκεκριμένου άνδρα να λάβει “εδώ και τώρα” το επίδομα από την εγγραφή του παιδιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, όλα συνέβησαν όταν πήγε στο σχολείο και ζήτησε να εγγράψει το παιδί του (ενώ τα σχολεία κλείνουν σε ένα μήνα). Παράλληλα, “απαίτησε” να πάρει και το σχετικό επίδομα που προβλέπεται για την εγγραφή παιδιών Ρομά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.



Η διευθύντρια εξήγησε στον άνδρα πως θα έπρεπε πρώτα να ολοκληρωθεί η εγγραφή του παιδιού και όλη διαδικασία που απαιτείται. Τότε – σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti – εκείνος έβγαλε μαχαίρι και απείλησε την δασκάλα. Ακολούθησε μεγάλη αναστάτωση, με την διευθύντρια έντρομη να ενημερώνει την αστυνομία.

Ένα περιπολικό από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου έσπευσε στο σημείο και ο δράστης συνελήφθη. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για αξιόποινες πράξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.