Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δέχθηκα μετά από απαίτησή της να αφαιρέσω τη ζωή της», λέει μέσα από τα κρατητήρια ο μητροκτόνος της Θεσσαλονίκης

   Μέσα από τα κρατητήρια μίλησε ο 34χρονος μητροκτόνος από τη Θεσσαλονίκη που σκότωσε τη μητέρα του και ισχυρίστηκε ότι αφαίρεσε τη ζωή τη...

  



Μέσα από τα κρατητήρια μίλησε ο 34χρονος μητροκτόνος από τη Θεσσαλονίκη που σκότωσε τη μητέρα του και ισχυρίστηκε ότι αφαίρεσε τη ζωή της, επειδή το ζήτησε η ίδια, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» που παρουσιάζει η Ζήνα Κουτσελίνη και δήλωσε πως «αρχίζω να αντιλαμβάνομαι την πράξη μου σιγά σιγά. Δεν άντεχα να βλέπω τη μητέρα μου να υποφέρει από τους πόνους, δυστυχώς δέχθηκα μετά από τη δική της απαίτηση να της αφαιρέσω της ζωή. Εκείνη μου το ζήτησε εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν περνούσε καν από το μυαλό μου ότι θα μπορούσα να κάνω εγώ εκείνη την πράξη».

«Μέχρι εκείνη την ημέρα η μητέρα μου, μου είπε ότι ήρθε η ώρα να τη στείλω στον πατέρα μου, που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και χρόνια. Δυστυχώς, υπάκουσα στην εντολή της και αυτό σήμερα το μετανιώνω βαθιά. Επιχείρησα να θέσω τέλος στη ζωή μου αλλά δεν τα κατάφερα. Σκόπευα να παραδοθώ αλλά εντοπίστηκα πριν το κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, πρόσθεσε πως «περιπλανήθηκα σε πολλά και διαφορετικά σημεία για να μπορέσω να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου και αυτό που είχα κάνει και όχι για να κρυφτώ. Άλλωστε όλα τα σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης, όπως το όπλο και το σημείωμα που άφησα, αποτυπώνει την ανάγκη μου να ομολογήσω και ουσιαστικά να βοηθήσω της Αρχές στις έρευνές τους. Λυπάμαι που δε μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω, μακάρι να μην είχα βρει τη δύναμη να υπακούσω στην επιθυμία της να φύγει από τη ζωή».

Υπενθυμίζεται, πως ο 34χρονος σκότωσε την 71χρονη σε ερημική περιοχή στον Κορινό Πιερίας. Οδήγησε 61 χιλιόμετρα με τη νεκρή μητέρα του στο διπλανό κάθισμα, για να καταλήξει έξω από τα κοιμητήρια της Χαλκηδόνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.