Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία Καραϊβάζ: Εξετάζεται ένας από τους συλληφθέντες να ήταν ο εκτελεστής του

Την πιθανότητα ένας εκ των δύο συλληφθέντων για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, να είχε ενεργό ρόλο στο αιματηρό περιστατικό εξετάζουν οι...





Την πιθανότητα ένας εκ των δύο συλληφθέντων για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, να είχε ενεργό ρόλο στο αιματηρό περιστατικό εξετάζουν οι Αρχές. Συνελήφθησαν σε Νέο Βουτζά και Νίκαια.


Σύμφωνα με νέες πληροφορία εξετάζεται το ενδεχόμενο ένας από τους συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν ως συνεργοί στη δολοφονία, να ήταν ο εκτελεστής.

Οι δύο συλληφθέντες είναι αδίστακτοι κακοποιοί, εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις ληστειών και εκβιασμών, ενώ για τον έναν έχουν προκύψει στοιχεία και για εμπλοκή του στην υπόθεση δολοφονίας του πυγμάχου Χάρη Κοντογιώργη τον Δεκέμβριο του 2021 στο Γαλάτσι.

η ΕΛΑΣ έφτασε στα ίχνη τους παρακολουθώντας το μηχανάκι το οποίο, από τα στοιχεία που προέκυψαν από το υλικό που έδωσαν οι κάμερες στην ευρύτερη περιοχή που έγινε η εκτέλεση, πορευόταν για αρκετή ώρα παράλληλα με ένα βανάκι. Το βανάκι αυτό διαπιστώθηκε πως ανήκει σε εταιρεία καθαρισμού της συζύγου του ενός εκ των δύο αδελφών που συνελήφθησαν.

Μάλιστα το ίδιο βαν εντοπίστηκε από κάμερες και την προηγούμενη ημέρα να κινείται κοντά στο σπίτι του Καραϊβάζ, ημέρα κατά την οποία οι δολοφόνοι του φέρεται να έκαναν την «τελική πρόβα».

Οι δύο άνδρες κρατούνται στο Ανθρωποκτονιών και αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Να σημειώσουμε πως στη δικογραφία υπάρχουν και τα ονόματα δύο ακόμη ατόμων, όμως ακόμη δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης γι΄αυτά.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.