Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κύκλωμα διακίνησης μεταναστών: Τους έφεραν με… φουσκωτή βάρκα στον Έβρο – Η μυστική παρακολούθηση

   Οι δράστες μετέβησαν με αυτοκίνητο την προηγούμενη ημέρα από την Θεσσαλονίκη έως τα σύνορα. Διέμειναν το βράδυ σε ξενοδοχείο της Αλεξανδ...

  



Οι δράστες μετέβησαν με αυτοκίνητο την προηγούμενη ημέρα από την Θεσσαλονίκη έως τα σύνορα. Διέμειναν το βράδυ σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, όπου και ξεκίνησε η παρακολούθησή τους από την Αστυνομία και στη συνέχεια παρέλαβαν τα άτομα από την περιοχή των Φερών και τα μετέφεραν προς Θεσσαλονίκη με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα.

Ο ένας ως προπομπός για να ελέγχει την ύπαρξη αστυνομικών δυνάμεων και να «καθαρίζει» τον δρόμο, ώστε το δεύτερο αυτοκίνητο με τους μεταφερόμενους να μπορεί να ακολουθεί και να περνά απαρατήρητο από τις αστυνομικές δυνάμεις. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής έγινε και η σύλληψη. Πάνω τους βρέθηκαν 4 κινητά τηλέφωνα και κατασχέθηκαν τα δύο αυτοκίνητα.

Από την έρευνα προέκυψε πως οι τέσσερις υπήκοοι Συρίας μεταφέρθηκαν στην όχθη του Έβρου με… φουσκωτή βάρκα και στη συνέχεια κινήθηκαν με τα πόδια.

«Ο εντολέας μας αφέθηκε ελεύθερος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα καθώς αποδείξαμε ότι δεν είναι αναγκαία η κράτησή του μέχρι την απολογία του ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου», δήλωσε στο enikos.gr, ο ποινικολόγος, Αντώνης Καραγιάννης που εκπροσωπεί τον Έλληνα που κατηγορήθηκε. enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.