Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δυο αδέρφια 40 και 48 ετών στην δολοφονία Καραϊβάζ... Ο ενάς πάνω στη μηχανή ο άλλος στο ΒΑΝ κάλυψης!

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και μετά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη...

   



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και μετά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ανακοίνωσε εξέδωσε και η Αστυνομία που κάνει γνωστό πως προχώρησε στη σύλληψη δυο ανδρών ηλικίας 40 και 48 ετών.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr οι δυο άνδρες είναι αδέρφια και Έλληνες και ο ένας βρισκόταν στο λευκό βαν που συνόδευε τους εκτελεστές και ο άλλος πάνω στη μηχανή, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν είναι αυτός που πυροβόλησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο συλληφθέντες έχουν απασχολήσει την ΕΛΑΣ στο παρελθόν για διάφορες υποθέσεις της νύχτας. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα δυο άτομα, τα οποία δεν έχουν ακόμη συλληφθεί. Οι δύο συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

«Η μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ δικαιώθηκε» ειναι τα πρώτα λόγια της συζύγου του δολοφονημένου δημοσιογράφου Στάθας Αλεξανδροπούλου η οποία μίλησε στο protothema.gr λίγη ώρα μετα την ανακοίνωση του υπουργού προστασίας του πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου οτι συνελήφθησαν δύο άτομα για τη δολοφονία του Γιώργου Καραιβαζ.

Η κυρία Αλεξανδροπούλου ευχαρίστησε επίσης, την Ελληνική Αστυνομία. «Θελω να ευχαριστήσω την Ελληνική Αστυνομία και τους Έλληνες αξιωματούχους που συνέλαβαν τους δολοφόνους του Γιώργου. Η μνήμη του δικαιώθηκε». Η ίδια ποτέ δεν έχασε την εμπιστοσύνη της στις ελληνικές Αρχές, όπως άλλωστε, δήλωνε σε προηγούμενες συνεντεύξεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.