Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καλαμάτα: Άγριος ξυλοδαρμός 35χρονου από ομάδα ανηλίκων στο κέντρο της πόλης

    Άγριος ξυλοδαρμός 35χρονου το πρωί στην Καλαμάτα. Το περιστατικό συνέβη στις 06:30 στον πεζόδρομο της Αριστομένους, όταν περίπου 15 ανή...

   



Άγριος ξυλοδαρμός 35χρονου το πρωί στην Καλαμάτα. Το περιστατικό συνέβη στις 06:30 στον πεζόδρομο της Αριστομένους, όταν περίπου 15 ανήλικοι επιτέθηκαν στον άνδρα.



Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι ανήλικοι άρχισαν να παρενοχλούν τον 35χρονο που έφευγε από νυχτερινό μαγαζί της περιοχής, και η κατάσταση ξέφυγε όταν άρχισαν να τον χτυπούν. Ευτυχώς, κάτοικος σε κοντινό σπίτι άκουσε τις φωνές του 35χρονου για βοήθεια και παρενέβη, λέγοντας ότι θα καλέσει την Αστυνομία. Τότε ήταν που η ομάδα των ανηλίκων το… έβαλαν στα πόδια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, messinialive.gr.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, πήραν καταθέσεις από το θύμα και από μάρτυρες του περιστατικού και βρίσκονται προς αναζήτηση των ανηλίκων. Στα χέρια τους έχουν και εξετάζουν βιντεοληπτικό υλικό από παρακείμενα καταστήματα, προκειμένου οι δράστες να ταυτοποιηθούν.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για προληπτικούς λόγους και για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αφού είναι χτυπημένος στο πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.