Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για τον 33χρονο που σκότωσε τη μητέρα του – Τι λένε γείτονές τους

«Μας έχουν κοπεί τα πόδια με αυτό που έγινε» λένε οι γείτονες του 33χρονου στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, ο οποίος σκότωσε την 71χρονη μητέρα ...





«Μας έχουν κοπεί τα πόδια με αυτό που έγινε» λένε οι γείτονες του 33χρονου στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, ο οποίος σκότωσε την 71χρονη μητέρα του με καραμπίνα.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 33χρονου που, σύμφωνα με την ιατροδικαστική, εκτέλεσε εξ επαφής με μία κυνηγετική καραμπίνα την μητέρα του μέσα στο λευκό αυτοκίνητο στην Χαλκηδόνα. Ωστόσο, εκφράζονται φόβοι για το ενδεχόμενο αυτοκτονίας του 33χρονου.

Γείτονες, μιλώντας στο newsit.gr, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

«Ήταν ήσυχοι άνθρωποι, δεν είχαμε ακούσει φασαρίες ή να τσακώνονται. Μας έχουν κοπεί τα πόδια με αυτό που έγινε. Προχθές το πρωί τους είδα που μπήκαν στο λευκό αμάξι και έφυγαν μαζί. Εμένα ο 33χρονος μου είχε πει, πριν ένα μήνα περίπου ότι το είχε αγοράσει το αυτοκίνητο» σημειώνει άνθρωπος που τους γνώριζε.

Ο 33χρονος ζούσε τα τελευταία χρόνια μόνο με την μητέρα του, αφού ο πατέρας του είχε σκοτωθεί σε τροχαίο. Σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνωρίζουν, τον τελευταίο καιρό δεν εργαζόταν και είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 71χρονη γυναίκα.

«Είναι τρομερό αυτό που έγινε, δεν μπορώ να το πιστέψω» λέει στη συνέχεια, ακόμη μια γειτόνισσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι του 33χρονου βρέθηκε ένα σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στο έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στο σημείωμα του ο 33χρονος εξηγεί ότι η 71χρονη μητέρα του είχε ψυχολογικά προβλήματα και ο ίδιος δεν είχε σκοπό να την πυροβολήσει θανάσιμα.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 71χρονη βρέθηκε νεκρή, την Τρίτη (04.04.2023) το πρωί κοντά στα νεκροταφεία της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης, από υπάλληλο της Διεύθυνσης Γεωργίας, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

«Ήρθα εδώ κατά τις 7:30-8:00 παρά το πρωί, είδα το αυτοκίνητο που ήταν παρατημένο και πήρα τηλέφωνο την Ασφάλεια. Εγώ νόμιζα ότι ήταν κλεμμένο, γιατί έχουν ξανατύχει τέτοια συμβάντα εδώ, για να έρθουν να πάρουν το αυτοκίνητο να το επιστρέψουν στον ιδιοκτήτη. Μετά από λίγο ήρθαν τα παιδιά της ασφάλειας και το ασθενοφόρο. Δεν είχα δει κάτι μέσα στο αυτοκίνητο να καταλάβω, ήμουν από μακριά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.