Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Γεια σε όλους, ψάχνω τον βιολογικό μου πατέρα. Υιοθετήθηκα το 1966 και πρόσφατα έμαθα πως κατάγομαι από την Κύπρο»

Τη δική του προσωπική ιστορία θέλησε να δημοσιοποιήσει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Andy Patrick, ζητώντας βοήθεια για να βρει τον βιολογ...





Τη δική του προσωπική ιστορία θέλησε να δημοσιοποιήσει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Andy Patrick, ζητώντας βοήθεια για να βρει τον βιολογικό του πατέρα.

Όπως αναφέρει ο Patrick στην ιστορία του, λίγο μετά τη γέννησή του υιοθετήθηκε το 1966 από μία θετή οικογένεια με την οποία και μεγάλωσε. Πρόσφατα, συνεχίζει, έκανε DNA τεστ ανακαλύπτοντας πως κατά το ήμισυ είναι Κύπριος, από την πλευρά του πατέρα του.



Την βιολογική του μητέρα δεν την γνώρισε, αφού πέθανε το 2018. Την έλεγαν Elaine Hacking και μέχρι τον θάνατό της ζούσε στο Somerset του Ηνωμένου Βασιλείου. Ωστόσο, μέσα στα πράγματά της βρέθηκαν κάποια γράμματα από τον Dave Boswell, ο οποίος ζούσε στο South Oxley του Hertfordshire και μία φωτογραφία του. «Νομίζω πως ο Dave είναι ο κύριος με τη λευκή μπλούζα στα αριστερά και η φωτογραφία πρέπει να τραβήχτηκε γύρω στο 1965. Υπάρχει κάποιος που αναγνωρίζει αυτό τον κύριο;».

Ήδη αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να βοηθήσουν με κάποια πληροφορία ή κάποια συμβουλή και άλλοι που ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην προσπάθειά του. Εάν κάποιος αναγνωρίζει το άτομο ή έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με τον Andy Patrick σε προσωπικό μήνυμα ή να αφήσει κάποιο σχόλιο κάτω από την ανάρτηση, η οποία έχει γίνει σε διάφορα γκρουπ στο Facebook.

andy1.jpg


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.