Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόδος: Στην Εισαγγελία η δικογραφία για τη φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης 13χρονης- Τα ναρκωτικά και η λιποθυμία

Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου υποβλήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση σεξουαλικής ε...





Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου υποβλήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης κατ’ εξακολούθηση 13χρονης από 19χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη dimokratiki.gr, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου κατόπιν τριών παραγγελιών Εισαγγελικού λειτουργού του Πρωτοδικείου Ρόδου σχημάτισε δικογραφία για τα αδικήματα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, που φέρονται ότι έλαβαν χώρα από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Μάιο του 2022 σε βάρος μιας 13χρονης με φερόμενο ως δράστη έναν 19χρονο σήμερα ημεδαπό.

Η δικογραφία μάλιστα περιλαμβάνει κι έναν έτερο 19χρονο καταγγελλόμενο για επικίνδυνη σωματική βλάβη, πράξη που φέρεται να έλαβε χώρα περί τις αρχές Μαΐου 2022 σε βάρος της ανωτέρω ανήλικης.

Ο τελευταίος φέρεται με τη συγκατάθεση της ανήλικης να της προκάλεσε υποξία και εν συνεχεία λιποθυμικό επεισόδιο, σφίγγοντας με τα χέρια του το λαιμό της.

Η ανήλικη έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση και σε τοξικολογικές εξετάσεις καθώς φέρεται να ενεπλάκη και με ναρκωτικά ενώ εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο.
Στην πορεία της προκαταρκτικής έρευνας προέκυψε η τέλεση γενετήσιων πράξεων και συγκεκριμένα ολοκληρωμένη κατά φύση σεξουαλική επαφή, όταν η ανήλικη είχε συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας της, με άλλον ανήλικο ο οποίος εξετάστηκε ομοίως ως ύποπτος.

Η ανήλικη φιλοξενείται πλέον στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δωδεκανήσου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dimokratiki.gr.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος ισχυρίστηκε ότι γνώρισε την ανήλικη τον Δεκέμβριο του έτους 2021 σε πλατεία δημοτικής ενότητας μέσω κάποιων φίλων της με τις οποίες κάνει παρέα.

Τα περισσότερα άτομα της κοινής παρέας φοιτούσαν σε λύκειο, οπότε θεώρησε ότι κι εκείνη ήταν μαθήτρια λυκείου, συμπέρασμα στο οποίο συνηγορούσαν, όπως είπε, η εμφάνισή της, ο τρόπος που εκφραζόταν, οι γνώσεις της και οι αντιλήψεις της για τη ζωή, αλλά και το γεγονός ότι είχε πληροφορηθεί από τους κοινούς γνωστούς τους ότι είχε και πριν από εκείνον σχέσεις με άλλα αγόρια.

Πρόσθεσε επίσης πως δεν γνώριζε την ηλικία της και ότι είναι παράνομο να έχει ολοκληρωμένη σχέση με ανήλικη κάτω των 15 ετών και ξεκαθάρισε ότι παρόλα αυτά ουδέποτε η σχέση τους έγινε σεξουαλική, προσθέτοντας ότι δεν είχαν καν «σχέση» μεταξύ τους.

Υποστήριξε ότι η σχέση της με τους γονείς της ήταν καθ’ όλο το διάστημα της γνωριμίας τους πολύ τεταμένη.

Ισχυρίστηκε ότι του είχε πει ότι είχε κινηθεί δικαστικώς σε βάρος τους και ότι θεωρούσαν ότι κάνει χρήση ναρκωτικών.

Στο διάστημα της γνωριμίας τους είχε καταλήξει, όπως είπε, περισσότερο «ψυχολόγος» της παρά «σχέση» της, αφού μονίμως συζητούσαν για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και πώς θα τα λύσει.

Υποστήριξε ακόμη πως δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη ότι έχει τελέσει την πράξη για την οποία κατηγορείται αναφέροντας ότι ο πατέρας της κατέθεσε απλώς ότι «φοβόταν» ότι η κόρη του έχει ολοκληρωμένες σχέσεις μαζί του, η μητέρα της ότι δε γνωρίζει, η αδελφή της ότι είχε σχέσεις και με άλλα αγόρια, και απλώς υποψιαζόταν ότι μαζί του ήταν ολοκληρωμένες, ενώ η ίδια αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε ολοκληρωμένες επαφές μαζί του.

Ανέφερε εξάλλου ότι από έκθεση πραγματογνωμοσύνης έχει διαπιστωθεί διακόρευση του παρθενικού υμένα της κι ότι εκείνη κατήγγειλε βιασμό από κάποιον Ρομά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.