Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Deutsche Welle: Ανήθικη πρόταση της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα για το Μουντιάλ 2030»

   Η Deutsche Welle έχει νέο άρθρο για τη φημολογούμενη κοινή υποψηφιότητα της Ελλάδας, με τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο, για την ανάλ...

  



Η Deutsche Welle έχει νέο άρθρο για τη φημολογούμενη κοινή υποψηφιότητα της Ελλάδας, με τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο, για την ανάληψη του Μουντιάλ 2030.

Στο σχετικό ρεπορτάζ επισημαίνεται μεταξύ άλλων, ότι η Σαουδική Αραβία είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να πάρει τη διοργάνωση και στο πλαίσιο αυτό, έχει προσεγγίσει την Ελλάδα και την Αίγυπτο, θεωρώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση, η FIFA δεν θα δώσει ξανά σε αραβική χώρα το Παγκόσμιο Κύπελλο, μόλις 8 χρόνια μετά το Μουντιάλ του Κατάρ.

Για το θέμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος και τόνισε ότι «οι συνομιλίες βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, εξετάζονται οι δυνατότητες για κατάθεση μίας κοινής υποψηφιότητας». Το δημοσίευμα προσθέτει όμως, ότι η Ελλάδα δεν έχει τα γήπεδα για να φιλοξενήσει τη διοργάνωση, αφού μόνο το ΟΑΚΑ πληροί της προϋποθέσεις και έτσι, οι Σαουδάραβες έχουν κάνει μία “ανήθικη πρόταση”, για την κατασκευή νέων γηπέδων στη χώρα μας. Σημειώνεται μάλιστα ότι ένα από αυτά θα μπορούσε να γίνει στην Κρήτη, όπου βρίσκεται και η εκλογική περιφέρεια του Αυγενάκη.

Η Deutsche Welle υποστηρίζει επίσης, ότι το θέμα έχει “παγώσει” προς το παρόν, εξαιτίας των επικείμενων εκλογών στην Ελλάδα, αλλά σε περίπτωση επανεκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη, η κοινή συνυποψηφιότητα Ελλάδας και Σαουδικής Αραβίας, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.