Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έρχονται «νέες Πρέσπες»... Ανοιχτο το ενδεχόμενο συνεργασίας Τσίπρα - Βελόπουλου αφήνει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ... Στα πρότυπα με τους ΑΝΕΛ του Καμμένου!

Το γιατί έρχονται «νέες Πρέσπες» και που θα εμφανιστούν αυτές δεν είναι ένα συμπέρασμα αυθαίρετο. Αλλά έχει να κάνει με την Ρωσική γραμμή Βε...




Το γιατί έρχονται «νέες Πρέσπες» και που θα εμφανιστούν αυτές δεν είναι ένα συμπέρασμα αυθαίρετο. Αλλά έχει να κάνει με την Ρωσική γραμμή Βελόπουλου που δεν θέλει με τίποτα -η Ρωσία- διαχρονικά και στρατηγικά, 12 ναυτικά μίλια στο Αιγαίο, ενώ είναι η δύναμη που κόπτεται, ίσως περισσότερο και από την τουρκία για αποστρατικοποίηση των νήσων μας. 

Το σενάριο για τις υπόγειες διαβουλεύσεις σέρνεται εδώ και καιρό και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ίσως άθελα του και μέσα στην βιασύνη του κάρφωσε τα αποτελέσματα αυτώντων διαβουλεύσεων που ρίχνουν την κολυμβήθρα του Σιλωάμ τον Βελόπουλο και το κόμμα του.

Η πιθανή συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με διάφορα κόμματα μετεκλογικά δεν αποκλείει πλέον ούτε αυτό της «Ελληνικής Λύσης» στα πρότυπα της συνεργασίας με τον Καμμένο που οδήγησε τελικά στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η φράση που αφήνει να εννοηθεί ότι τα σενάρια δεν είναι απλά σενάρια, ειπώθηκε σε συνέντευξη του βουλευτή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Αραχωβίτη στην ιστοσελίδα apela.gr. Όλα ξεκίνησαν όταν ρωτήθηκε αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ με τον κ. Αραχωβίτη να απαντά «με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, με όλες τις δυνάμεις που θεωρούν ότι πρέπει να τελειώσουμε πολιτικά σαν κυβέρνηση με το Μητσοτακης ΑΕ».

«Είπατε μόνο με τις προοδευτικές δυνάμεις, με τον κ. Βελόπουλο δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστείτε;» ρωτήθηκε στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και απάντησε «αν ο κ. Βελόπουλος θεωρεί τον εαυτό του προοδευτική δύναμη και συμφωνήσουμε στα βασικά σημεία, στο στόχο μας… όλα τα συζητάμε. Καλώ τον ελληνικό λαό στις εκλογές που έρχονται, να σκεφτεί πολύ καλά τι να ψηφίσει».

Δείτε το βίντεο από το 24:16 και μετά



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.