Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εξάρχεια: Η πρώτη φωτογραφία του Γιάνη Βαρουφάκη με σπασμένη μύτη, μετά την επίθεση που δέχθηκε

    Οι πρώτες εικόνες από την επίθεση που δέχθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο γνωστό εστιατόριο «Γιάντες» στα Εξάρχεια, έρχονται στο φως της δη...

   



Οι πρώτες εικόνες από την επίθεση που δέχθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο γνωστό εστιατόριο «Γιάντες» στα Εξάρχεια, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Τη φωτογραφία δημοσιεύει η ιστοσελίδα newsbreak. Είναι λίγα λεπτά μετά τον ξυλοδαρμό του από ομάδα 4-5 ατόμων. Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, εμφανώς ταραγμένος, κρατά με ένα χαρτομάντηλο την μύτη του, ενώ διακρίνεται, με γυρισμένη την πλάτη, η σύζυγός του Δανάη Στράτου να συνομιλεί με κάποιον στον τηλέφωνο.



Υπενθυμίζεται ότι μία ολιγομελής ομάδα – 4-5 ατόμων κατά πληροφορίες – τον πλησίασε και άρχισε να του φωνάζει «έλα έξω κάθαρμα, αλήτη, που υπέγραψες μνημόνια» και «έλα έξω για να μάθεις να υπογράφεις μνημόνια».

Όταν ο γραμματέας του Μέρα25 βγήκε έξω, του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον -κυρίως στο πρόσωπο – και κλωτσώντας τον. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένα από τα άτομα, κατέγραφε σε βίντεο την στιγμή της επίθεσης.

Να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 έχει συνοδεία πέντε αστυνομικών, και παρόλα αυτά επέλεξε να βγει για φαγητό στα Εξάρχεια χωρίς αστυνομική συνοδεία, αν και το 2015, ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε πέσει θύμα επίθεσης, όταν είχε βρεθεί ξανά στο ίδιο εστιατόριο με την σύζυγό του, Δανάη Στράτου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.