Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στον Ευαγγελισμό ο Βαρουφάκης μετά το ξύλο στα Εξάρχεια από κουκουλοφόρους!

    Στον Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» βρίσκεται ο Γιάνης Βαρουφάκης μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε νωρίτερα από κουκουλοφόρους στα Εξάρχει...

   



Στον Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» βρίσκεται ο Γιάνης Βαρουφάκης μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε νωρίτερα από κουκουλοφόρους στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ολιγομελής ομάδα κουκουλοφόρων πλησίασε και προπηλάκισε τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 έξω από το εστιατόριο Γιάντες. Στην συνέχεια, ο Γιάνης Βαρουφάκης έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, με τους κουκουλοφόρους να τον χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές.

Δεν είχε μαζί του αστυνομική συνοδεία

Να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 έχει συνοδεία πέντε αστυνομικών, και παρόλα αυτά επέλεξε να βγει για φαγητό στα Εξάρχεια χωρίς αστυνομική συνοδεία, αν και το 2015, ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε πέσει θύμα επίθεσης, όταν είχε βρεθεί ξανά στο ίδιο εστιατόριο με την σύζυγό του, Δανάη Στράτου.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με εκδορές και σπασμένη μύτη. Άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας μεταβαίνουν στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» προκειμένου να ενημερωθούν για τον περιστατικό.
Eίχε δεχθεί επίθεση και το 2015

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε δεχθεί επίθεση και το 2015 στο ίδιο εστιατόριο όπου βρισκόταν με τη σύζυγό του. Όπως είχε διηγηθεί ο ίδιος στην αυλή του εστιατορίου εισέβαλε ομάδα αντιεξουσιαστών με απειλητικές διαθέσεις. Οι νεαροί είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, κινήθηκαν προς το μέρος του, έριξαν γυάλινα αντικείμενα -χωρίς να χτυπήσουν τον ίδιο ή την παρέα του και απαιτούσαν την απομάκρυνσή του από “τον χώρο τους”.

“Στόχος τους ήταν να με οδηγήσουν σε άτακτη φυγή με ελαφρά, εξευτελιστικά χτυπήματα”, είχε δηλώσει. Sτη συνέχεια οι κουκουλοφόροι είχαν αποχωρήσει από το εστιατόριο και η δεύτερη πράξη του επεισοδίου είχε λάβει χώρα στον δρόμο, όταν ο κ. Βαρουφάκης πήγαινε με τη συζυγό του να φύγει με τη μοτοσικλέτα του.

“Ανεβήκαμε στην μοτοσυκλέτα αλλά την ίδια ώρα ξεκίνησα διάλογο μαζί τους, δηλώνοντας ότι θέλω να τους ακούσω ακόμα κι αν αυτό απαιτεί να με χτυπήσουν. Μετά από περίπου 15 λεπτά έντονης αλλά μη βίαιης συνομιλίας τα πνεύματα ηρέμησαν και αποχωρήσαμε χωρίς καμία απειλή”, είχε αφηγηθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.