Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επανακάμπτει η τουρκία! Ο Ακάρ μας ζητάει να μοιράσουμε τον πλούτο του Αιγαίου για να έχουμε ειρήνη...!

Αυτός είναι ο λόγος που μας καλούν σε διάλογο οι τούρκοι. Να μοιράσουμε τα δικά μας. Και ο Χουλουσί Ακάρ ήταν ξεκάθαρος προς αυτό κι ας το ...





Αυτός είναι ο λόγος που μας καλούν σε διάλογο οι τούρκοι. Να μοιράσουμε τα δικά μας. Και ο Χουλουσί Ακάρ ήταν ξεκάθαρος προς αυτό κι ας το κρύβουν τα ελλαδικά ΜΜΕ για να μην κρυώσει η σούπα της ελληνοτουρκικης προσέγγισης.

Σε συνέντευξη του διέλυσε για μια ακόμη φορά τους μύθους των "επαναπροσεγγιστών" όταν σε ερώτηση τούρκου δημοσιογράφου που αναφέρθηκε στην βοήθεια που έσπευσε πρώτη η Ελλάδα να δώσει κι αν αυτό θασ μπορουσε να δημιουργήσει ένα κλίμα μόνιμης ειρήνης ο τούρκους ΥΠΑΜ απάντησε επί λέξη:

«Γιατί να μη γίνει αυτό; και χθές είχα μια τηελφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα ΥΠΑΜ. Υπήρξε αμοιβαία ανταλλαγή απόψεων. Είχαμε μια ιδιαίτερα θετική και επικοδομητική συνομιλία. Εμείς πάντα τους καλούμε είτε με επιτροπές είτε με τον κύριο Υπουργό και τους δηλώνουμε πως αν έρθει σε μας κάποια πρόσκληση είναι εγγυημένο πως εμείς θα την δεχτούμε. Ευχή μας είναι οι πλουτοπαραγωγικές πηγές του Αιγαίου ανάμεσα στις δυο πλευρές να μοιραστούν με δίκαιο και νόμιμο τρόπο και οι πολίτες μας να ζήσουν με ασφάλεια και ευημερία»

Ο Ακάρ είναι ξεκάθαρος και μόνο διανοητικά ανάπηροι δεν μπορούν να καταλάβουν τι λέει. Ελάτε να μοιράσουμε το Αιγαίο και τις πλουπαραγωγικές του πηγές για να έχουμε ειρήνη». Αυτή είναι η απάντηση του στον δημοσιοιγράφο.

Και με αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούμε τα δικά τους, αλλιώς δεν θα έχουμε ειρήνη, απειλούν δηλαδή με βία, μπορεί κάποιος να κάνει διάλογο. Οι τούρκοι καταλαβαίνουν μόνο από την δύναμηξ των όπλων. Από την ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων είτε αυτή είναι αποτρεπτική, είτε και απειλητική για να καταλαβαίνουν καλύτερα, αφού αυτή είναι η νοοτροποία τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.