Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκέντρωση για τα Τέμπη στην Αθήνα: Δέκα προσαγωγές και δύο συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

 Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, πρωινές ώρες σήμερα, Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 με πρωτοβουλία διάφορων Σωματείων, Οργανώσεων και Συλ...



 Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, πρωινές ώρες σήμερα, Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 με πρωτοβουλία διάφορων Σωματείων, Οργανώσεων και Συλλογικοτήτων, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση περίπου 12.000 ατόμων, στην πλατεία Συντάγματος, με αφορμή το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.



Με το πέρας της συγκέντρωσης στην πλατεία Συντάγματος, τα εν λόγω άτομα πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας κινούμενα επί της οδού Πανεπιστημίου, ενώ στη συνέχεια διασπάστηκαν και κινήθηκαν σε τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις. 

Ομάδα ατόμων εκτόξευσε μάρμαρα, πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, που βρίσκονταν επί της πλατείας Καραϊσκάκη, προκαλώντας παράλληλα μικροφθορές.

Οι αστυνομικές δυνάμεις για να αποκρούσουν τις επιθέσεις πραγματοποίησαν περιορισμένη χρήση των αναγκαίων ενδεδειγμένων μέσων. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 10 προσαγωγές και 2 συλλήψεις ατόμων, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.