Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απάντηση του ΣΤΟΧΟΥ στον Κ. Γρηγοριάδη: «Θα σε λέγαμε Καραγκιόζη Κλέοντα, αλλά ο Καραγκιόζης μας διασκεδάζει...»

Απάντηση του ΣΤΟΧΟΥ στον Κ. Γρηγοριάδη: «Θα σε λέγαμε Καραγκιόζη Κλέοντα, αλλά ο Καραγκιόζης μας διασκεδάζει...» Αναφορικά με την επίθεση στ...





Απάντηση του ΣΤΟΧΟΥ στον Κ. Γρηγοριάδη: «Θα σε λέγαμε Καραγκιόζη Κλέοντα, αλλά ο Καραγκιόζης μας διασκεδάζει...»

Αναφορικά με την επίθεση στο "Στόχο" από το βήμα της Βουλής, από τον καθ' ομολογίαν πλέον κομμουνιστή βουλευτή του Μέρα25 Κλεώντα Γεωργιάδη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Θα σε λέγαμε καραγκιόζη, αλλά ο καραγκιόζης μας διασκεδάζει, ενώ εσύ μας προκαλείς θλίψη αφού ομολογείς ότι είσαι κοινωνός μιας ιδεολογίας που έχει βάψει με αίμα κάθε γωνιά του πλανήτη, περισσότερο αίμα από αυτό που έχυσε και ο παράφρων με το μουστάκι με τον οποίο οι ιστορικοί σου ταγοί ήταν κολητάρια δια συμφωνίας, ακόμη και κατά την επίθεση του Άξονα στην Ελλάδα.

Σε ευχαριστούμε όμως που με την δήλωση σου ότι είσαι "κομμουνιστής" ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ απέναντι σε όλους αυτούς τους αφελείς και ευκολόπιστους, που αρνούνται να πιστέψουν ότι δεν αλλάζετε, κι ότι φοράτε άλλες προβιές αριστεροσύνης για να κοροϊδέψετε τους Έλληνες διαπράτωντας τις γνωστές πολιτικές απατεωνιές που όσοι έχουμε επίγνωση της ιστορίας μπορούμε να δακρίνουμε.

Όσο για τον αντισημιτισμό που μας χρεώσες, να τον αναζητήσεις στην παράταξη σου. Στους συντρόφους σου. Στους τσανακογλίφτες της Χαμάς. Στους επιτιθέμενους με μολότοφ και πέτρες στην Ισραηλινή Πρεσβεία στην Αθήνα συνοδοιπόρους σου. Στους υποστηρικτές της τουρκοκινούμενης -ισλαμικής πλέον- παλαιστινιακής "αντίστασης" και σε όλους όσους αναβιώνουν το σύμφωνο Ρίμπεντροπ - Μολότοφ στα σημερινά ελληνικά δεδομένα, προωθώντας μια ανίερη συμμαχία υποστηρικτών της Βέρμαχτ με Σταλινικούς κομμουνιστές συντρόφους σου, με πολιτικούς σκοπούς που γίνονται κάθε μέρα και πιο πασίδηλοι.

Το δικαίωμα μας να κρίνουμε ιστορικά την διαδρομή Εβραίων της Ελλάδος που στο μακρινό παρελθόν -όχι όλοι- συνεργάστηκαν με τις δυνάμεις της Οθωμανικής κατοχής, δεν θα το απεμπολήσουμε επειδή ένας ιστορικά αστοιχείωτος και με ασαφή Εθνική συνείδηση δεν μπορεί να ξεχωρίσει δυο γαϊδάρων άχυρα, αλλά είναι βουλευτής και το βαφτίζει αντισημιτισμό, ιδιαίτερα εμείς, που οι δικοί μας προγόνοι φυσικοί και πολιτικοί, ήταν αυτοί που με κίνδυνο της ζωής τους διέσωζαν τους Εβραίους της Ελλάδος από τους μέχρι πριν λίγο καιρό συμμάχους του. Και είμαστε περήφανοι για αυτό.

Επειδή τέλος δεν τα αρπάζουμε από τον Σόρος, που επενδύει με μανία στην Αλβανία και τα Σκόπια, όπως κάνουν πολλοί συντροφοί σου, θα συνεχίζουμε να του σέρνουμε τα «εξ'αμάξης» αφού οι πρακτικές του και η φιλοσοφία του και οι παρεμβάσεις του, δημιουργούν στην Πατρίδα μας έντονα και σοβαρά προβλήματα, όπως τα δημιουργούν και στο Ισραήλ που βρίσκεται μπροστά σε φαινόμενα ακραίας εισβολής από τα "ανοιχτά σύνορα" που επιχειρούν να εξαφανίσουν τα Έθνη και ο μεγιστάνας παρέα με κομμουνιστές προωθούν. Τα Έθνη -μεταξύ των οποίων και των Ελλήνων και των Εβραίων- που εσύ και η ιδεολογία σου αντιμάχονται την ύπαρξη τους, όπως την αντιμάχεται και ο ακραία νεοφιλελεύθερος ζάμπλουτος Σόρος.

Ποιός είναι λοιπόν ο αντισημίτης Κλέωντα, μπορείς να το δείς γδυνόμενος όπως συνηθίζεις σε δημόσια θέα ή στον καθρέπτη σου.

Για τον «ΣΤΟΧΟ»
Σάββας Ε. Χατζηπαρασκευάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.