Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκοι εκπαιδεύουν Παλαιστίνιους κομάντος-Μέλη της Χαμάς ετοίμαζαν σε τουρκικό έδαφος χτυπήματα κατά του Ισραήλ

    Τους πρόλαβαν οι ισραηλινές υπηρεσίες-Οι Τούρκοι θέλουν να εξάγουν χάος και τρομοκρατία μόνο στο Ισραήλ ήκαι σε Αιγαίο και Ανατολική Με...

   



Τους πρόλαβαν οι ισραηλινές υπηρεσίες-Οι Τούρκοι θέλουν να εξάγουν χάος και τρομοκρατία μόνο στο Ισραήλ ήκαι σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο;

Κάτι σάπιο υπάρχει το “ τουρκικό βασίλειο”, του Ερντογάν, αφού οι Ισραηλινοί αποκαλύπτουν ότι Παλαιστίνιοι φοιτητές, εκπαιδεύονται σε τουρκικό και συριακό έδαφος για επιχειρήσεις τρομοκρατίας στο Ισραήλ, σε συνεργασία με την Χαμάς.

Υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζει τίποτα η τουρκική ΜΙΤ και το τουρκικό κράτος;

Απολύτως καμία και δεν υπάρχει περίπτωση να μην συμμετέχουν και Τούρκοι στρατιωτικοί ή πράκτορες στο όλο σχέδιο.

Υπάρχει περίπτωση να εκπαιδεύονται και τζιχαντιστές σε τουρκικό έδαφος για επιχειρήσεις σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο;

Πολύ πιθανό αφού και παλαιότερα είχε αποκαλυφθεί ότι η ΜΙΤ συνεργάζονταν με φιλότουρκους Τζιχαντιστές με στόχο τα ελληνικά νησιά.
 
Τι έπραξε η ισραηλινή μυστική υπηρεσία

Η ισραηλινή υπηρεσία ασφαλείας Shin Bet ανακοίνωσε ότι εξουδετέρωσε κύκλωμα της Χαμάς που εδρεύει στην Τουρκία, το οποίο σχεδίαζε επιθέσεις στο Ισραήλ.

Ισραηλινές πηγές αναφέρουν ότι Παλαιστίνιος φοιτητής από την Δυτική Όχθη, ο οποίος ταξίδευε στο εξωτερικό, στρατολογήθηκε από Παλαιστινιακή τρομοκρατική ομάδα, με εντολή να στρατολογήσει άλλους συγγενείς του σε σχέδιο βομβιστικής επίθεσης στο Ισραήλ.

Τέσσερις Παλαιστίνιοι από τη Δυτική Όχθη συνελήφθησαν τις τελευταίες εβδομάδες και εντοπίστηκαν να κατέχουν σχέδια για να πραγματοποιήσουν επιθέσεις για λογαριασμό της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, ανακοίνωσε η ισραηλινή υπηρεσία ασφαλείας Shin Bet.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Αχμέντ Μαχμούντ Αμπού Σαλάχ, 24 ετών, φοιτητής, συνελήφθη πριν από αρκετές εβδομάδες μετά την επιστροφή του από τις σπουδές του στο εξωτερικό.

Η Shin Bet ανακοίνωσε ότι ενώ βρισκόταν στην Τουρκία, ο Αμπού Σαλάχ στρατολογήθηκε από τη Χαμάς και πραγματοποίησε στρατιωτική εκπαίδευση στην Τουρκία και την Συρία.

“Η εκπαίδευση σε τουρκικό και συριακό έδαφος περιελάμβανε «εκπαίδευση όπλων και μελέτη της κατασκευής εκρηκτικών, προκειμένου να προωθηθούν τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του κράτους του Ισραήλ», ανέφεραν οι Ισραηλινοί.

Πριν επιστρέψει στη Δυτική Όχθη, ο Αμπού Σαλάχ φέρεται να συναντήθηκε με ανώτερους αξιωματούχους της Χαμάς στην Τουρκία, οι οποίοι του ανέθεσαν να στρατολογήσει άλλους για την δημιουργία τοπικού πυρήνα για να πραγματοποιήσει τρομοκρατικές επιθέσεις.

Η ανάκριση του Αμπού Σαλάχ οδήγησε στη σύλληψη άλλων τριών, συγγενών του κύριου υπόπτου, ανέφερε η Shin Bet.

Η Τουρκία έχει από καιρό στενούς δεσμούς με τη Χαμάς που εδρεύει στη Λωρίδα της Γάζας και φιλοξενεί αξιωματούχους και μονάδες τρομοκρατικών ομάδων στη χώρα.

Το Ισραήλ πιέζει εδώ και καιρό την Άγκυρα να καταστείλει τη δραστηριότητα της Χαμάς στην Τουρκία, υποστηρίζοντας ότι η τρομοκρατική ομάδα με έδρα τη Γάζα χρησιμοποιεί τους εκπροσώπους της εκεί για να ενορχηστρώσει τρομοκρατικές επιθέσεις κατά των Ισραηλινών, αλλά οι Τούρκοι δεν πράττουν απολύτως τίποτα, αφού έχουν τα δικά τους υποχθόνια σχέδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.