Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τέμπη: Δυο νέα πρόσωπα μπαίνουν στο στόχαστρο του εισαγγελέα – «Οι κανονισμοί ήταν λάσκα»

    Δυο «πρόσωπα κλειδιά» μπαίνουν στο μικροσκόπιο της έρευνας του εισαγγελέα για την εθνική τραγωδία με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμ...

   



Δυο «πρόσωπα κλειδιά» μπαίνουν στο μικροσκόπιο της έρευνας του εισαγγελέα για την εθνική τραγωδία με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.



Συγκεκριμένα πρόκειται για δυο ανώτερους υπαλλήλους του ΟΣΕ, οι οποίο φέρεται να έχουν εγκρίνει το πρόγραμμα βαρδιών και την τοποθέτηση του μοιραίου σταθμάρχη που προκάλεσε την τραγωδία στα Τέμπη στη θέση αυτή.

Τα δυο πρόσωπα αυτά είναι ανώτατα υπηρεσιακά στελέχη, που ιεραρχικά ήταν πάνω από τον επιθεωρητή Δημήτρη Νικολάου. Όπως εξήγησε πηγή του ΟΣΕ στον ΣΚΑΪ, ο επιθεωρητής κάνει την πρόταση για τις βάρδιες. Το έγγραφο στέλνεται στους ανώτερους, μπαίνει μια υπογραφή, στα «τυφλά» συνήθως, το χαρτί φεύγει πίσω, και «όλα καλά».

Η πηγή που μίλησε στον ΣΚΑΪ εξήγησε ότι φταίει η νοοτροπία οι χαλαροί κανονισμοί του ΟΣΕ.

«Οι κανονισμοί ήταν λάσκα» ανέφερε χαρακτηριστικά καθώς δεν φοβόταν κανείς ότι θα περάσει από πειθαρχικό, ότι θα λογοδοτήσει. Αν είχαν ελέγξει θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει το τραγικό δυστύχημα

«Το βαρδιόχαρτο κανονικά δεν περνάει από εμένα αλλά τώρα… Αφήστε το, δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί θα μπλέξω. Όλα είναι υπό διερεύνηση, έχουν έρθει σε επαφή ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές, δεν έχω κληθεί ακόμα» δήλωσε ένας εκ των προϊσταμένων του επιθεωρητή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.