Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκόψυχοι και εγκάθετοι του Προξενείου στην Θράκη, θέλουν να κάνουν μουσείο το σπίτι του Σαδικ!

  Του πράκτορα της ΜΙΤ που εξελέγη βουλευτής στην Ελλάδα και που δεν ήταν και τόσο καλός μουσουλμάνος αφού φέρεται να έπινε τον αγλέορα και ...

 

Του πράκτορα της ΜΙΤ που εξελέγη βουλευτής στην Ελλάδα και που δεν ήταν και τόσο καλός μουσουλμάνος αφού φέρεται να έπινε τον αγλέορα και έπεσε πάνω σε ένα τρακτέρ στην Θράκη και σκοτώθηκε. 

Πιάστηκαν από μια απόφαση βουλγαρικού δήμου οι τουρκόψυχοι και άρχισαν να επαναφέρουν μια παλιά πρόταση, δηλαδή να γίνει… μουσείο το σπίτι του Σαδίκ Αχμέτ στη Ροδόπη!

Το σπίτι του Τούρκου αρσιβαρίστα Ναίμ Σουλεϊμάνογλου θα μετατραπεί σε μουσείο από τον βουλγαρικό δήμο Momçilgrad - Mestanlı. Ο Σουλεϊμάνογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βουλγαρία και αργότερα πήγε στην Τουρκία και εκεί συνέχισε την αθλητική του ζωή. 

Με αφορμή λοιπόν αυτή την απόφαση έχουν βγει διάφορα φερέφωνα της τουρκικής προπαγάνδας και ισχυρίζονται ότι πρέπει το ίδιο να γίνει και με το σπίτι του Σαδίκ στην Ροδόπη και στο χωριό… Küçük Sirkeli, αναφέροντας με την τουρκική ονομασία το χωριό Άγρας. Και το επιχείρημά τους είναι ότι ο Σαδίκ υπήρξε «ο θρυλικός ηγέτης των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, ο αδάμαστος υπερασπιστής της τουρκικής υπόθεσης, ο άνθρωπος της δράσης»!

Και ισχυρίζονται πως «ενώ η Βουλγαρία, που έχει περάσει από τους τροχούς του κομμουνισμού και έχει περάσει στη δημοκρατία, τα κάνει αυτά, γιατί δεν προστατεύουμε τις δικές μας αξίες; Ενώ το όνομα Sadik Ahmet διατηρείται ζωντανό σε σχολεία, τζαμιά, βιβλιοθήκες, δρόμους και σταυροδρόμια στην Τουρκία, γιατί το σπίτι όπου γεννήθηκε δεν μπορεί να αποκατασταθεί; 

Ό,τι είναι ο Naim Süleymanoğlu για τους Βούλγαρους Τούρκους, είναι το ίδιο πράγμα για τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης ο Sadik Ahmet. Παρακαλώ ας δείξουμε και στους δύο τον δέοντα σεβασμό, ώστε οι αυριανές γενιές να μην ξεχάσουν αυτούς τους πολύτιμους ανθρώπους». Φυσικά και καμία σχέση δεν έχει ο Σουλεϊμάνογλου με τον Σαδίκ, που έστησε κόμμα τουρκικής εμπνεύσεως και στήριξης στη Θράκη ΜΑΣ επιδιώκοντας την… ανεξαρτησία της από τους κακούς Έλληνες και την προσάρτησή της φυσικά στη μαμά Τουρκία!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.