Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πότε ξεκινάει η εφαρμογή του μέτρου

  Σε ό,τι αφορά τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανοίξει η πλατφόρμα για την άρση ακινησίας πριν το Πάσχα, ...

 



Σε ό,τι αφορά τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανοίξει η πλατφόρμα για την άρση ακινησίας πριν το Πάσχα, που είναι στις 16 Απριλίου

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να κατατεθεί στην Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, που μεταξύ των άλλων θα προβλέπει την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας με την μήνα και την κατάργηση του προστίμου των 100 ευρώ.

Παράλληλα, θα θεσμοθετούνται οι πρόσφατες εξαγγελίες της κυβέρνησης για την αναβίωση των παλαιών ρυθμίσεων οφειλών προς την Εφορία και τα Ταμεία, όπως επίσης η παράταση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για συγκεκριμένες κατηγορίες αγαθών και υπηρεσιών και η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωση στο αγροτικό πετρέλαιο.

Σε ό,τι αφορά τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανοίξει η πλατφόρμα για την άρση ακινησίας πριν το Πάσχα, που είναι στις 16 Απριλίου.

Αρχικός στόχος ήταν πάντως να ξεκινήσει η εφαρμογή του μέτρου από την 1η του επόμενου μήνα, δηλαδή νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.