Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στα κόκκινα ο αντιαμερικανισμός στην τουρκία... «Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν “αιματηρή σφαγή” κατά τη διάρκεια των εκλογών μας»

Τρομερά σενάρια φέρνει στην επιφάνεια, Τούρκος πολιτικός που στηρίζει το καθεστώς Ερντογάν, στοχοποιώντας τις ΗΠΑ για μυστική εμπλοκή τους ...





Τρομερά σενάρια φέρνει στην επιφάνεια, Τούρκος πολιτικός που στηρίζει το καθεστώς Ερντογάν, στοχοποιώντας τις ΗΠΑ για μυστική εμπλοκή τους σε μυστικές επιχειρήσεις στην χώρα κατά την διάρκεια των εκλογών.


“Οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να οργανώσουν μια «αιματηρή σφαγή» στην Τουρκία κατά τη διάρκεια των γενικών εκλογών, αφού η Ουάσιγκτον θεωρεί την Άγκυρα ως πιόνι της που πάει να αυτονομηθεί”, δήλωσε ο Ντόγκου Πέριντσεκ, ηγέτης του Κόμματος της Μητέρας Πατρίδας.

Οι γενικές (προεδρικές και βουλευτικές) εκλογές στην Τουρκία, όπως είπε νωρίτερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα διεξαχθούν στις 14 Μαΐου.

Ο ίδιος αναμένεται να υπογράψει σχετικό διάταγμα στις 10 Μαρτίου.

«Πριν από λίγο καιρό, το περιοδικό Foreign Policy, ένα ημιεπίσημο όργανο του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, κυκλοφόρησε με τίτλο «Θα γίνει σφαγή στην Τουρκία κατά τη διάρκεια αυτών των εκλογών».

Στην συνέχεια, το γερμανικό περιοδικό Stern, ένα από τα πιο δημοφιλή στην Γερμανία, ανέφερε ότι “ο Ερντογάν κατηγορήθηκε ως «εμπρηστής!», γι αυτό είναι προφανές ποιος πατάει το κουμπί προφανώς για σενάρια στην Τουρκία», τόνισε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον Τούρκο πολιτικό, είναι απαραίτητο να κατανοηθεί ξεκάθαρα «η εξέλιξη των γεγονότων ως προς αυτό». «Και ως έθνος ως σύνολο, πρέπει να πάρουμε κοινή στάση απέναντι σε αυτές τις στοχευμένες συνομωσίες από τις ΗΠΑ», τόνισε ο ίδιος Τούρκος πολιτικός αρχηγός.

Ο Ερντογάν, όταν θέλει να κοινοποιήσει οτιδήποτε το πράττει μέσω κυβερνητικών αξιωματούχων, εφημερίδων και συνεργαζόμενων πολιτικών όπως ο Περιτσένκ.

Το πρόβλημα για την Άγκυρα είναι ότι, ενώ μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία, η Τουρκία "βοήθησε και συνεχίζει να βοηθά την Μόσχα να αποφεύγει τις δυτικές κυρώσεις και να μετριάζει την ζημιά που έχει προκληθεί από αυτές στην ρωσική οικονομία, ανεξάρτητα από τις προειδοποιήσεις της Αμερικής.

Τα συμφέροντα της Τουρκίας και της Ρωσίας είναι "αλληλένδετα" σε πολλά μέτωπα και ότι αυτές οι πολιτικές ωφελούν και τις δύο χώρες μόνο, ενώ εξοργίζουν την δύση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.