Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πωλούσε οστά ισχυριζόμενος ότι ανήκαν σε Αγίους – Άντρας πιάστηκε επ’ αυτοφόρω στα Χανιά

Έναν 52χρονο, ο οποίος φέρεται να είχε κρυμμένα στο σπίτι του λείψανα, οστά, ιερατικά κοσμήματα και άλλα θρησκευτικά αντικείμενα, συνέλαβε ...





Έναν 52χρονο, ο οποίος φέρεται να είχε κρυμμένα στο σπίτι του λείψανα, οστά, ιερατικά κοσμήματα και άλλα θρησκευτικά αντικείμενα, συνέλαβε η αστυνομία το μεσημέρι της Τετάρτης στα Χανιά της Κρήτης.

Το χρονικό της υπόθεσης ξεκίνησε από το πρωί της Τετάρτης, όταν ο 52χρονος κανόνισε να συναντηθεί με ένα αστυνομικό, ο οποίος παρίστανε τον υποψήφιο αγοραστή για τα παράνομα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο φερόμενος ως δράστης.



Μάλιστα, η συναλλαγή αφορούσε κάποιες προθήκες που κατείχε ο 52χρονος. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, οι προθήκες περιείχαν λείψανα Αγίων της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Το ραντεβού είχε κλειστεί για τις τρεις το μεσημέρι. Όταν ο 52χρονος παρέδωσε στον αστυνομικό επτά προθήκες και θήκες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 17 οστά, τα οποία, σύμφωνα με τον 52χρονο, ήταν λείψανα Αγίων της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, ο αστυνομικός προχώρησε στη σύλληψη του.

Μετά τη σύλληψη του, η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του φερόμενου ως δράστης, όπου και εντόπισε 19 προθήκες που περιείχαν λείψανα, οστά, μέρη οστών, εικόνες Αγίων, ιερατικά κοσμήματα, σταυρό και φιαλίδια με υγρό. Παράλληλα βρέθηκε ένα πυροβόλο όπλο «Luger» και 207 φυσίγγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.