Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι τουρκικές αρχές θα εκδώσουν τελικά στην Ελλάδα τον πατέρα του μηχανοδηγού που σκοτώθηκε στα Τέμπη

   Οι αρχές της Τουρκίας αποφάσισαν να εκδώσουν τελικά στην Ελλάδα τον πατέρα του μηχανοδηγού που σκοτώθηκε στα Τέμπη στην τραγωδία με το σ...

  



Οι αρχές της Τουρκίας αποφάσισαν να εκδώσουν τελικά στην Ελλάδα τον πατέρα του μηχανοδηγού που σκοτώθηκε στα Τέμπη στην τραγωδία με το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Ο πατέρας του μηχανοδηγού, που σκοτώθηκε στα Τέμπη ήταν κρατούμενος στις τουρκικές φυλακές και έχει υποβάλει αίτημα στο σωφρονιστικό ίδρυμα να λάβει άδεια για να παραστεί στην κηδεία του γιου του.

Τελικά οι τουρκικές Αρχές αποφάσισαν να τον εκδώσουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, είχε επικοινωνία με τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, για το όλο θέμα. Εκεί έγινε γνωστό ότι οι τουρκικές αρχές θα προχωρήσουν στην έκδοση του πατέρα του μηχανοδηγού που έχασε την ζωή του στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως είχε γινεί γνωστό από διπλωματικές πηγές την περασμένη εβδομάδα, ο κρατούμενος έχει υποβάλει αίτημα στο σωφρονιστικό ίδρυμα να λάβει άδεια, ώστε να παραστεί στην κηδεία του παιδιού του που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη.

Η οικογένεια του Έλληνα κρατουμένου ζητούσε την συνδρομή του Ελληνικού Προξενείου στην Αδριανούπολη, προκειμένου να δοθεί άδεια, για ανθρωπιστικούς λόγους, στον εν λόγω κρατούμενο για να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του συγγενικού του προσώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.