Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Να η αριστερά! Γιάννης Αγγελάκας: Σάλος με ανάρτησή του για τα Τέμπη – «Θα ανέβαινα στο τρένο αν ήξερα ότι έδιναν αποζημιώσεις»

    Σάλο έχει προκαλέσει μια αντιφατική ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα για την τραγωδία στα Τέμπη, στην οποία ο τραγουδιστής αναφέρει ότι αν ...

   



Σάλο έχει προκαλέσει μια αντιφατική ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα για την τραγωδία στα Τέμπη, στην οποία ο τραγουδιστής αναφέρει ότι αν ήξερε ότι η κυβέρνηση θα έδινε αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες, τότε θα έμπαινε κι εκείνος στο τρένο.



Ο Γιάννης Αγγελάκας θέλησε να σχολιάσει με τον δικό του αντιφατικό (όπως αποδείχτηκε) τρόπο, τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες της τραγωδίας στα Τέμπη.

Ο τραγουδιστής έκανε μια ειρωνική και πικρή ανάρτηση στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το θέμα των αποζημιώσεων και την τραγωδία στα Τέμπη με τη μοιραία σύγκρουση των δυο τρένων.

Μάλλον όμως, απέτυχε, διότι ο… κυνισμός της ανάρτησής του προκάλεσε σάλο και αρνητικά σχόλια περί ασέβειας στα θύματα της τραγωδίας.

Ο Γιάννης Αγγελάκας ανέφερε στην ανάρτησή του για τα Τέμπη:

«Συγνώμη πατέρα. Αν το ΄ξερα από πριν ότι θα πάρεις αποζημίωση, έξτρα σύνταξη, θα σου σβήσουν όλα τα χρέη και θα διορίσουν και τη μαμά στο δημόσιο, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο. Γιατί όχι;

Θα θυσιαζόμουν για να σας ελαφρύνω οικονομικά και για να βελτιωθούν οι συγκοινωνίες μας. Αλλά αυτό το άτιμο το κράτος δεν μας λέει τίποτα από πριν. Ούτε ότι αν μπούμε στο τρένο παίζουμε τη ζωή μας κορώνα – γράμματα, ούτε τι κερδίζουμε σε περίπτωση δυστυχήματος»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.