Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιάνης Βαρουφάκης: Προσήχθη στην Κρατική Ασφάλεια και ένας 19χρονος για την επίθεση σε βάρος του

Προσήχθη στην Κρατική Ασφάλεια ένας 19χρονος που φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί για την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια. Ο συγκεκρι...





Προσήχθη στην Κρατική Ασφάλεια ένας 19χρονος που φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί για την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια.

Ο συγκεκριμένος που έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων δεν έχει συλληφθεί καθώς έχει λήξει το αυτόφωρο και το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να καταθέσει ανωμοτί και στη συνέχεια ο εισαγγελέας να αποφασίσει αν θα αφεθεί ελεύθερος ή θα κρατηθεί.

Κατά πληροφορίες όλα τα άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση κατά Βαρουφάκη το βράδυ της Παρασκευής έχουν ταυτοποιηθεί, όμως το αυτόφωρο έχει λήξει και γι' αυτό πλέον δεν συλλαμβάνονται αλλά προσαγάγονται με τον εισαγγελέα να αποφασίζει την ποινική τους μεταχείριση.

Στην πορεία των ερευνών για την υπόθεση αυτή είχε αναφερθεί νωρίτερα και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος είχε τονίσει ότι «η ΕΛΑΣ έχει ήδη συλλάβει έναν, έχει ταυτοποιήσει αρκετούς από τους δράστες της επίθεσης και να μην έχετε αμφιβολία θα τους συλλάβει τις επόμενες ημέρες».

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος είπε, επίσης, στη συνέντευξή του στο Action 24 ότι «ο κ. Βαρουφάκης έχει αστυνομική συνοδεία την οποία ο ίδιος επέλεξε να μην έχει μαζί του. Αντιλαμβάνεστε ότι αν είχε μαζί του τους αστυνομικούς που το κράτος έχει στείλει για να τον φυλάνε δεν θα είχε συμβεί το παραμικρό».

Αποκάλυψε, δε, ότι «ο κ. Βαρουφάκης δεν ήθελε τις πρώτες αρκετές ώρες να συνδράμει στις έρευνες της αστυνομίας, δεν επέτρεπε στους συνεργάτες του να καταθέσουν και να έχει εικόνες η αστυνομία και παραπληροφορούσε τον κόσμο».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.