Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λυκούρια Καλαβρύτων: Απέραντη θλίψη στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Αναστασίας Παπαγγελή

Κόρη γιατρού, φοιτήτρια της γεωπονικής, με πολλά όνειρα, η Αναστασία οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία, με σύσσωμο το χωριό Λυκούρια να ...




Κόρη γιατρού, φοιτήτρια της γεωπονικής, με πολλά όνειρα, η Αναστασία οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία, με σύσσωμο το χωριό Λυκούρια να την αποχαιρετά.


Ανείπωτος πόνος στην κηδεία της 19χρονης Αναστασίας Παπαγγγελή που έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε σήμερα στην Λυκούρια Καλαβρύτων και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λυκούριας, τόπο καταγωγής της 19χρονης, η οποία συγκαταλέγεται στα 57 θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και όλο το χωριό, βρέθηκε στην εκκλησία για να πουν το τελευταίο αντίο στην Αναστασία.

Απαρηγόρητοι οι γονείς και οι αδελφές της ντυμένες στα λευκά όπως και το λευκό φέρετρο της αδικοχαμένης Αναστασίας και τα λευκά κουφέτα που μοιράστηκαν.

Η φοιτήτρια της Γεωπονικής ΑΠΘ είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για να επισκεφτεί τους γονείς της το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου, με το μοιραίο Intercity 62.


Πηγή φωτογραφιών: kalavrytanews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.