Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάνω από 170 οι ανεξήγητες θεάσεις UFO το 2022 στις ΗΠΑ αναφέρει νέα έκθεση του Πενταγώνου – Μπαλόνια ή εξωγήινοι;

Το Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα νέα έκθεση για το 2022 και αναφέρει ότι την περασμένη χρονιά παρατηρήθηκαν 170 ανεξήγητες θεάσεις UFO, μ...





Το Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα νέα έκθεση για το 2022 και αναφέρει ότι την περασμένη χρονιά παρατηρήθηκαν 170 ανεξήγητες θεάσεις UFO, με αρκετούς να αναρωτιούνται για την προέλευση τους, η οποία δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη.



Σύμφωνα με την έκθεση, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έλαβε περισσότερες από 350 νέες αναφορές από τον Μάρτιο του 2021, με τις μισές περίπου να εξηγούνται, ενώ για τις υπόλοιπες υπάρχει μυστήριο.

Η πλειονότητα των νέων αναφορών προήλθε από πιλότους και χειριστές του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ οι θεάσεις αποδόθηκαν σε drones, πουλιά, καιρικά φαινόμενα ή αερομεταφερόμενα συντρίμμια όπως πλαστικές σακούλες.

Ωστόσο, υπάρχουν κι αυτές που δεν έχουν ερμηνεία μέχρι στιγμής. Εντούτοις, ειδικοί αναφέρουν ότι αποκλείεται σε ένα σημαντικό βαθμό να πρόκειται για εξωγήινους, ενώ θεωρούν πως μπορεί να είναι κάποιο μπαλόνι (πχ παρόμοιο με εκείνα τις Κίνας που καταρρίφθηκαν πρόσφατα) ή κάποιο στρατιωτικό όχημα.

Δείτε ΕΔΩ την έκθεση του 2022 που έδωσε στη δημοσιότητα το Πεντάγωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.