Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μας έχουν μουρλάνει στο ψέμα! Ο τουρκικός βαλλιστικός υπερηχητικός πύραυλος αέρος-εδάφους με βεληνεκές 150+ χιλιομέτρων που λένε πως δεν πιάνει η αεράμυνα

     Ο πύραυλος UAV-230 (ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ΌΤΙ...) αναπτύχθηκε από την τουρκική Roketsan, είναι (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΞΑΝΑ...) υπερηχητικός βαλλιστικός πύραυ...

    



Ο πύραυλος UAV-230 (ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ΌΤΙ...) αναπτύχθηκε από την τουρκική Roketsan, είναι (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΞΑΝΑ...) υπερηχητικός βαλλιστικός πύραυλος αέρος-εδάφους και η πρώτη δοκιμαστική εκτόξευσή του πραγματοποιήθηκε από ένα AKINCI τον Δεκέμβριο του 2022.

Ο βαλλιστικός υπερηχητικός πύραυλος αέρος-εδάφους UAV-230 έχει βεληνεκές 150+ χιλιομέτρων. (ΚΑΙ ΚΑΛΑ...)

Στο πλαίσιο της πρώτης δοκιμής βολής του πυραύλου ο TRG230-UAV εκτοξεύτηκε σε στόχο που καθορίστηκε στη Σινώπη από ένα AKINCI TİHA από υψόμετρο 25.000 ποδιών και «χτύπησε με επιτυχία τον στόχο του από βεληνεκές άνω των 100 χιλιομέτρων», σημειώνει το τουρκικο αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com. (ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ)

Το αποτελεσματικό βεληνεκές του πυραύλου είναι 150 χιλιόμετρα, ανάλογα με την ταχύτητα και το ύψος στο οποίο εκτοξεύεται.

Ο UAV-230 όταν απελευθερωθεί από το UAV, εκτελεί ελεύθερη πτώση στον αέρα για ορισμένο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια ανάβει αυτόνομα τον κινητήρα στερεού καυσίμου του.

«Προσφέρει στον χρήστη την ευκαιρία να το χρησιμοποιήσει σε κρίσιμες αποστολές χωρίς να μπει βαθιά σε εχθρικές θέσεις. Από την άλλη, (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Χ 3...) είναι πολύ δύσκολο να καταστραφεί ο πύραυλος με κλασικά μέτρα αεράμυνας», σημειώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.