Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η τουρκία δεν θα αλλάξει... Με εντολή Ερντογάν απαγορεύτηκε ο κατάπλους του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS George H.W Bush σε τουρκικό λιμάνι!

Ο προσανατολισμός της τουρκίας κοινωνικά προς το Ισλαμ και γεωπολιτικά προς την Ρωσία δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει... Το τεράστιο κα...





Ο προσανατολισμός της τουρκίας κοινωνικά προς το Ισλαμ και γεωπολιτικά προς την Ρωσία δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει...

Το τεράστιο και έντονο υπόγειο παρασκήνιο που υπήρχε εδώ και ημέρες λόγω της παρουσίας του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS George H.W.Bush κοντά στην Τουρκία, έφερε μια σημαντική δήλωση του Τούρκου ΥΠΕΞ, κατόπιν φυσικά εντολής του Τούρκου προέδρου Ρ.Ν.Ερντογάν, η οποία πρόσθεσε ένα ακόμη επεισόδιο στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Εντολή Πούτιν για κατάληψη του Ντονμπάς μέχρι τον Μάρτιο - Η Ρωσία προετοιμάζει μεγάλη επίθεση

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι "η κυβέρνησή του δεν θα επιτρέψει στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS George H.W.Bush στη Μεσόγειο Θάλασσα να εισέλθει στα τουρκικά χωρικά ύδατα με στόχο την βοήθεια κατά των σεισμοπαθών, υποστηρίζοντας την αντιαμερικανική εκστρατεία που ξεκίνησαν πρόσφατα οι νεοεθνικιστές σύμμαχοι του Ερντογάν".

Αυτό ανήρτησε στην ιστοσελίδα του ο Τούρκος εξόριστος δημοσιογράφος Α.Μποζκούρτ, επιβεβαιώνοντας άρθρα μας για ένταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Η κυβέρνηση του ΑΚΡ υπέκυψε στις “άναρθρες κραυγές”, των εθνικιστών στην χώρα, και δια μέσω του Τσαβούσογλου βάζει stop, στην όποια παρουσία του Αμερικανικού αεροπλανοφόρου σε τουρκικό λιμάνι.

Δυστυχώς στην Τουρκία, ορισμένοι Αξιωματούχοι, σύμβουλοι και πολλοί άλλοι έχουν αποδοθεί σε ένα ιδιότυπο κυνήγι μαγισσών, θεωρώντας όχι μόνο το Αμερικανικό αεροπλανοφόρο, αλλά και ορισμένες ξένες αποστολές διάσωσης ως εν δυνάμει “ κατασκόπους”.

Η κατάσταση στην γειτονική Τουρκία ευρίσκεται σε ένα τρομερά κομβικό σημείο, και στα ελληνοτουρκικά, αφού παρά τα χειροκροτήματα του τουρκικού λαού στους ήρωες Έλληνες διασώστες, η κυβέρνηση του ΑΚΡ, πιθανόν να έχει καταστεί ακόμα πιο επικίνδυνη αναζητώντας ευκαιρίες για να κερδίσει πόντους σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.