Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Τούρκοι αρνούνται “ευγενικά” τον κατάπλου του USS George HW Bush ενώ επιτρέπουν το ίδιο σε Ιταλούς και Ισπανούς;

   Έντονο υπόγειο παρασκήνιο-Ο Γενικός Γραμματέας του Κόμματος Vatan Özgür Bursalı δήλωσε ότι : «Οι ΗΠΑ δεν έρχονται για να βοηθήσουν τον σε...

  


Έντονο υπόγειο παρασκήνιο-Ο Γενικός Γραμματέας του Κόμματος Vatan Özgür Bursalı δήλωσε ότι : «Οι ΗΠΑ δεν έρχονται για να βοηθήσουν τον σεισμό, έρχονται να αιχμαλωτίσουν την Τουρκία»

Πυρ και μανία είναι το βαθύ τουρκικό κράτος με το ενδεχόμενο παρουσίας του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS George HW Bush σε τουρκική ακτή, λόγω σεναρίων δήθεν ”εισβολής των ΗΠΑ”.

Ο τουρκικός τύπος ανέφερε ότι “ορισμένες χώρες προσπάθησαν να μετατρέψουν το αίτημα για βοήθεια της Τουρκίας για τον σεισμό σε ευκαιρία.

Η ελληνοκυπριακή πλευρά προσφέρθηκε να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια με το όνομα «Κυπριακή Δημοκρατία», σαν να ήταν ο ιδιοκτήτης ολόκληρου του νησιού.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, από την άλλη, προχώρησαν παραπέρα και κατεύθυναν ένα αεροπλανοφόρο προς την Τουρκία, παρά την έλλειψη αιτήματος από την Άγκυρα και οι ΗΠΑ αντέδρασαν".

Πριν λίγο τουρκικό ΜΜΕ ανέφερε ότι “ νέα εξέλιξη σημειώθηκε σχετικά με την πιθανή μετακίνηση της Task Force του αεροπλανοφόρου USS George HW Bush στην Τουρκία.

Το Πεντάγωνο, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι: «εάν η Άγκυρα ζητήσει την απαραίτητη υποστήριξη, το USS George H.W. θα το διατάξουμε να προσεγγίσει την Τουρκία».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν από τις πηγές της ιστοσελίδας SavunmaSanayiST.com, το Πεντάγωνο ή οποιαδήποτε άλλη επίσημη αρχή των ΗΠΑ δεν έχει υποβάλει μέχρι στιγμής αίτηση στις αρμόδιες τουρκικές αρχές για το σκοπό αυτό.

Για το λόγο αυτό, σε αντίθεση με ορισμένες ειδήσεις στον τουρκικό και ξένο Τύπο, οι πληροφορίες για την άφιξη του αμερικανικού Αεροπλανοφόρου των ΗΠΑ στην Τουρκία είναι αβάσιμες.

Πλοία του Ισπανικού και Ιταλικού Ναυτικού όμως βρίσκονται στην Τουρκία.

Από την άλλη, το αμφίβιο επιθετικό πλοίο Juan Carlos I που ανήκει στο ισπανικό ναυτικό και ιταλικό αμφίβιο αποβατικό πλοίο, κατέπλευσαν στο λιμάνι της Αλεξανδρέττας με βοηθητικό προσωπικό και υλικά”.
Με λίγα λόγια οι Τούρκοι αρνούνται “ ευγενικά” τον κατάπλου του USS George HW Bush στην Τουρκία, ενώ δεν πράττουν το ίδιο με ιταλικό και ισπανικό πολεμικά πλοία.

Το πλοίο του Ιταλικού Ναυτικού San Marco (L9893) αναχώρησε σήμερα το πρωί από το λιμάνι του Μπρίντιζι με κατεύθυνση την Αλεξανδρέττα , για να βοηθήσει τους πληγέντες από τον σεισμό. Στο πλοίο υπάρχουν οχήματα του Στρατού Ξηράς και προσωπικό εξειδικευμένο στον υλικοτεχνικό χειρισμό.

Επιπλέον, το πλοίο μεταφέρει το νοσοκομείο πεδίου της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας του Πιεμόντε με ειδική ιατρική-χειρουργική ομάδα υψηλού επαγγελματικού επιπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.