Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ποιός σεισμός; Τουρκικό UAV επιτέθηκε στο Κομπάνι μεταδίδει κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων

Ενώ ο κόσμος στέλνει γενναιόδωρα βοήθεια για τα θύματα του σεισμού της Τουρκίας, ο τουρκικός στρατός συνεχίζει τις διασυνοριακές του επιχειρ...





Ενώ ο κόσμος στέλνει γενναιόδωρα βοήθεια για τα θύματα του σεισμού της Τουρκίας, ο τουρκικός στρατός συνεχίζει τις διασυνοριακές του επιχειρήσεις κατά των κουρδικών δυνάμεων στη Συρία.

Η Τουρκία συνεχίζει να επιτίθεται στη Βόρεια και Ανατολική Συρία μετά από τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς.

Οι σεισμοί δεν εμπόδισαν την Άγκυρα από το να συνεχίσει τις διασυνοριακές στρατιωτικές επιθέσεις κατά των κουρδικών δυνάμεων.

Η Τουρκία επιτέθηκε στην πόλη Κομπάνι, που βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Αυτόνομης Διοίκησης της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας την Κυριακή, μετέδωσε κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων.

Αν και δεν υπάρχουν λεπτομερείς πληροφορίες για τα αποτελέσματα της επίθεσης, από το εξοπλισμένο μη επανδρωμένο αεροσκάφος των τουρκικών δυνάμεων, αυτό στόχευσε ένα όχημα στο δρόμο προς το χωριό Μενάζ δυτικά του Κομπάνι.

Εν τω μεταξύ, οι Δυνάμεις Λαϊκής Άμυνας (HPG), η στρατιωτική πτέρυγα του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), ανακοίνωσαν ότι παρά την απόφασή τους να σταματήσουν τις στρατιωτικές τους ενέργειες λόγω των σεισμών, οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις συνέχισαν αδιάκοπες τις επίγειες και αεροπορικές επιθέσεις κατά Κούρδων μαχητών στο βόρειο Ιράκ.

Ο διοικητής του PKK Τζεμίλ Μπαγίκ κήρυξε ανακωχή την Πέμπτη λόγω της πρόσφατης καταστροφής του σεισμού.

Ο ίδιος κάλεσε τις κουρδικές στρατιωτικές δυνάμεις να μην πραγματοποιήσουν καμία ενέργεια στην Τουρκία και προέτρεψε την αλληλεγγύη μεταξύ Κούρδων και Τούρκων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.