Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δημιουργούνται μαζικοί τάφοι στην Αντιόχεια για τα θύματα του φονικού σεισμού - Δεν υπάρχει χώρος στα νεκροταφεία

Η κατάσταση που επικρατεί στην Αντιόχεια μετά το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου είναι απελπιστική καθώς τα νεκροταφεία έχουν γεμίσει από τα θ...





Η κατάσταση που επικρατεί στην Αντιόχεια μετά το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου είναι απελπιστική καθώς τα νεκροταφεία έχουν γεμίσει από τα θύματος του Εγκέλαδου και δεν υπάρχουν χώροι προκειμένου να ταφούν άλλες σοροί ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στα ερείπια των κτιρίων.

Όπως μεταδίδει το Euronews οι αρχές της Αντιόχειας καλούνται να παραχωρήσουν εκτάσεις προκειμένου να προχωρήσουν οι ταφές που δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τώρα. Μάλιστα στους συγκεκριμένους χώρους θάβονται σοροί που δεν έχουν διασταυρωθεί τα στοιχεία τους καθώς φτάνουν εκεί ασυνόδευτες. Προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία της ταφής λαμβάνονται δείγματα DNA προκειμένου να γνωρίζουν οι συγγενείς των θυμάτων που έχουν ταφεί οι δικοί τους άνθρωποι.

Υπενθυμίζεται ότι η Αντιόχεια ήταν μία από τις περιοχές που υπέστησαν τεράστιο πλήγμα από τον σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου. Μάλιστα τα τελευταία 24ωρα έκανε τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο διάρκειας 0:41 δευτερολέπτων στο οποίο απεικονίζεται η κεντρική αγορά της Αντιόχειας

Στο βίντεο φαίνεται από τη μία πλευρά η αγορά της Αντιόχειας να σφίζει από ζωή και από την άλλη φαίνονται εικόνες βιβλικής καταστροφής καθώς όλα τα κτίρια έχουν ισοπεδωθεί και έχουν μετατραπεί σε χαλάσματα. Υπενθυμίζεται ότι στην Αντιόχεια εντοπίστηκε νεκρό το ζευγάρι Ελλήνων που αγνοούνταν τις προηγούμενες ημέρες. Πρόκειται για τον Γιάννη Αντύπα και τη σύζυγό του Νίντα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.