Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Σκ@τοψυχος και αμετανόητος .. Δηλητήριο για την Ελλάδα από τον πατέρα της λεγόμενης «Γαλάζιας Πατρίδας»

  Διάλεξε την κατάλληλη στιγμή, ο λεγόμενος και «πατέρας της Γαλάζιας Πατρίδας» στην Τουρκία, για να ρίξει το δηλητήριό του στους Έλληνες π...

 



Διάλεξε την κατάλληλη στιγμή, ο λεγόμενος και «πατέρας της Γαλάζιας Πατρίδας» στην Τουρκία, για να ρίξει το δηλητήριό του στους Έλληνες πυροσβέστες που σώζουν τους συμπατριώτες του από τα συντρίμμια των κτιρίων στις πληγείσες περιοχές.

Ο ναύαρχος ε.α. Τσιχάτ Γιαϊτζί, έγραψε στο Twitter ότι η Τουρκία θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στο προσωπικό που στέλνει για την διάσωση των επιζώντων, επειδή οι περιοχές που επλήγησαν είναι στρατιωτικά ευαίσθητες και μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενο κατασκοπείας. Άλλωστε, γράφει, αποδείχτηκε ότι το ίδιο έγινε με το προσωπικό που πήγε στους σεισμούς του 1999.

Η προϋπηρεσία του Γιαϊτζί δείχνει άνθρωπο που ξέρει πότε να κάνει δηλώσεις. Έκανε λοιπόν ο πρώην ναύαρχος τις αναρτήσεις του, την ώρα που οι σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας δεν χαρακτηρίζονται από μία πολεμική ρητορική, αλλά από την αδελφοσύνη που προκαλούν τα δεινά του εγκέλαδου στην γείτονα χώρα και η ηρωική προσπάθεια των ανδρών της ΕΜΑΚ οι οποίοι σώζουν παιδιά και γυναίκες από τα συντρίμμια. Σε αυτή τη στιγμή, ο ο Τούρκος απόστρατος έγραψε:

«Θα πρέπει να αξιολογήσουμε και να αναλύσουμε τους στρατιωτικούς και κοινωνικούς κινδύνους αυτού του σεισμού, ο οποίος χτύπησε τις επαρχίες όπως το Χατάι, το Καχραμάνμαράς, τη Μαλάτια, το Γκαζιαντέπ, το Κιλίς και το Ντιγιάρμπακιρ στις 6 Φεβρουαρίου 2022. Ειδικά στις επαρχίες μας όπως η Γκαζιαντέπ, η Χατάι και το Κιλίς, υπάρχουν προσφυγικοί καταυλισμοί καθώς και προσφυγικές γειτονιές. Τόσο η κοινωνική ψυχολογική δομή όσο και οι διαστάσεις ασφάλειας αυτής της κατάστασης πρέπει να αξιολογηθούν προσεκτικά. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει μια αμερικανική βάση στην περιοχή. Δεν πρέπει να λησμονείται ότι τέτοια περιβάλλοντα μπορεί να προσφέρουν ευκαιρίες στους εχθρούς της Τουρκίας να εφαρμόσουν αυτά τα σενάρια. Οι λύκοι αγαπούν τον ομιχλώδη καιρό. Υπάρχουν διακοπές στις δραστηριότητες έρευνας και διάσωσης και παροχής βοήθειας στην Τουρκία κ.λπ. Μπορεί να υπάρχουν αυτοί που θέλουν να πουν και να προκαλέσουν εσωτερική αναταραχή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.