Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μια σιχαμάρα τη νοιώσαμε... Με αγκαλιά υποδέχτηκε τον Δένδια ο Τσαβούσογλου!

Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών είχαν συνάντηση περίπου μισής ώρας στα Άδανα και στη συνέχεια μεταβαίνουν με ελικόπτερο στην Αντιόχεια. Λίγο μετ...





Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών είχαν συνάντηση περίπου μισής ώρας στα Άδανα και στη συνέχεια μεταβαίνουν με ελικόπτερο στην Αντιόχεια.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο των Αδάνων, στην Τουρκία, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.



Εκεί βρισκόταν για να τον υποδεχθεί ο Τούρκος ομόλογός του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με τον οποίο ο Νίκος Δένδιας είχε έναν θερμό εναγκαλισμό.<

Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών είχαν συνάντηση περίπου μισής ώρας στα Άδανα και στη συνέχεια μετέβησαν με ελικόπτερο στην Αντιόχεια.

Εκεί θα επισκεφθούν το κέντρο πολιτικής προστασίας, όπου συγκεντρώνεται η ανθρωπιστική βοήθεια, και θα επισκεφθούν σημεία της πόλης όπου κατέρρευσαν κτίρια.

Οι δύο υπουργοί θα προχωρήσουν και σε δηλώσεις.

Η επίσκεψη Δένδια στην Τουρκία ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών νωρίς το πρωί της Κυριακής και όπως μετέδωσε νωρίτερα από την Τουρκία ο Μανώλης Κωστίδης, οι λεπτομέρειες του ταξιδιού κανονίστηκαν μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας το βράδυ του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.