Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κωνσταντίνος Β’ Βασιλεύς των Ελλήνων– Ολυμπιονίκης... Και σε όποιον αρέσει...

  Σε στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή (19.02.2023), στο Τατόι, το τρισάγιο για τον βασιλιά Κωνσταντίνο. Τα αποκαλυπ...

 




Σε στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή (19.02.2023), στο Τατόι, το τρισάγιο για τον βασιλιά Κωνσταντίνο. Τα αποκαλυπτήρια του τάφου έγιναν μετά την τελετή, ενώ είχε απαγορευτεί η πρόσβαση στον κόσμο και στους δημοσιογράφους.

Οι συγγενείς του βασιλιά Κωνσταντίνου έφτασαν στο Τατόι περίπου στις 11:45 το πρωί της Κυριακής (19.02.2023). Οι περισσότεροι έφτασαν στο χώρο με μαύρα μίνι βαν ή τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα, προκειμένου βρίσκονται στο τρισάγιο και στα αποκαλυπτήρια του τάφου. Τελευταίες έφτασαν η σύζυγος του, Άννα Μαρία και η αδελφή του εκλιπόντος, Σοφία.

Μετά το τρισάγιο οι συγγενείς του Κωνσταντίνου πήγαν στο χώρο, όπου βρίσκεται ο τάφος για να γίνουν τα αποκαλυπτήρια του. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι πρότινος δεν είχε γίνει γνωστό το τι θα αναγράφεται στην επιγραφή πάνω στο μνήμα του.

«Κωνσταντίνος Β’ Βασιλεύς των Ελλήνων, Ολυμπιονίκης»: Αυτό αναγράφει το μνήμα του Κωνσταντίνου στο Τατόι. Ακόμη στον τάφο του Κωνσταντίνου αναγράφεται και η φράση του Ευαγγελιστή Ιωάννη, «Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΗ ΕΣΤΙ. ΚΑΙ Ο ΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΑΓΑΠΗ ΕΝ ΤΩ ΘΕΩ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΝ ΑΥΤΏ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.