Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγνωστος έκλεψε βανάκι της Συνοριοφυλακής Σουφλίου μπροστά απ΄ το Τμήμα – Βρέθηκε σήμερα στον Μαίστρο Αλεξανδρούπολης!!!

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε προχθες το απόγευμα στο Συφλί, όταν διαπιστώθηκε ότι άγνωστος ή άγνωστος έκλεψε συμβατικό βανάκι μπροστά από τ...






Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε προχθες το απόγευμα στο Συφλί, όταν διαπιστώθηκε ότι άγνωστος ή άγνωστος έκλεψε συμβατικό βανάκι μπροστά από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Συφλίου, στο οποίο και ανήκε και χρησιμοποιούνταν για μεταφορά λαθρομεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, το βανάκι μάλλον έμεινε ξεκλείδωτο από τους Συνοριοφύλακες που το χρησιμοποιούν και ο άγνωστος ή οι άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία να το κλέψουν. Όταν έγινε αντιληπτό αυτό, σήμανε συναγερμός, περιπολικά κυκλοφορούσαν μέσα στο Συφλί και όχι μόνο, αναζητώντας το συγκεκριμένο αυτοκίνητο της Συνοριοφυλακής. Τελικά αυτό εντοπίστηκε χθες το πρωί στον Μαίστρο Αλεξανδρούπολης, μετά από συνεχείς έρευνες. Ακόμα πάντως και αν έγινε διάρρηξη του και έτσι το έκλεψαν, δεν είναι δυνατόν ενώ ήταν παρκαρισμένο μπροστά στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Μάλιστα σήμερα βρέθηκε στο Σουφλί για το συγκεκριμένο συμβάν ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Λάμπρος Τσιάρας, προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος τι ακριβώς συνέβη. Η πόλη όλη… βούιξε για το συγκεκριμένο γεγονός από χθες, αν και οι αστυνομικοί αποφεύγουν να πουν το παραμικρό. Αφήνεται απλά να διαρρεύσει ότι δεν το έκλεψαν λαθρομετανάστες (αυτό αν συνέβαινε θα ήταν πολύ χειρότερο), αλλά κάτοικος της περιοχής που είναι… γνωστός για τέτοιες ενέργειες, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο αν δεν υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την Ελληνική Αστυνομία.

Κι επειδή στο Τμήμα Συνοριακής Φλυλαξης Σουφλίου κάνουν την πρακτική τους εξάσκηση και κάποιοι από τους 250 νέους Συνοριοφύλακες, τα σχόλια τυ κόσμου με αφορμή όσα προηγήθηκαν με τα εικονικά Συμφωνα Συμβίωσης που ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Evros-news.gr στις αρχές της εβδομάδας, ήταν μήπως μέσα στο βανάκι… ξεχάστηκαν και τίποτα από αυτά τα Σήμφωνα Συμβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.