Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οπαδική βία στο πάρκο Τρίτση: Τον ρώτησαν τι ομάδα υποστηρίζει και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στο κεφάλι

Ένα νέο περιστατικό οπαδικής βίας, με θύμα αυτή τη φορά έναν 17χρονο σημειώθηκε τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ίλ...





Ένα νέο περιστατικό οπαδικής βίας, με θύμα αυτή τη φορά έναν 17χρονο σημειώθηκε τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ίλιον.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το περιστατικό έλαβε χώρα στο πάρκο Τρίτση αργά το βράδυ της Δευτέρας, όταν ομάδα περίπου 15 ατόμων επιτέθηκε σε παρέα τριών νεαρών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός.

Ειδικότερα, με βάση τις πληροφορίες, η ομάδα των 15 ατόμων φώναζε συνθήματα υπέρ του Παναθηναϊκού και όταν η παρουσία των νεαρών έγινε αντιληπτή, άτομα από την ομάδα τους απηύθυναν το λόγο ρωτώντας τους ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Αφού δεν έλαβαν καμία απάντηση από τα νεαρά άτομα ξεκίνησε επίθεση εναντίον τους και εκείνη τη στιγμή ενώ χτυπούσαν τους τρεις νεαρούς, ένας από την ομάδα έβγαλε αιχμηρό αντικείμενο -πιθανότατα μαχαίρι ή σουγιά- και τραυμάτισε το 17χρονο στο κεφάλι

Περιστατικό οπαδικής βίας: Εκτός κινδύνου ο 17χρονος

Αμέσως μετά τον τραυματισμό του νεαρού οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Το θύμα μεταφέρθηκε από τον αδερφό του στο “Σισμανόγλειο” Νοσοκομείο, όπου του έγιναν ράμματα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σημειώνεται πως για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια για την ταυτοποίηση των δραστών, ενώ ήδη σχηματίστηκε δικογραφία κατ’ αγνώστων δραστών για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και για τον νόμο περί αθλητικής βίας.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως το περιστατικό έρχεται σε μία περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για τη δολοφονία με οπαδικά κίνητρα του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη αλλά και η καμπάνια ευαισθητοποίησης για να μπει ένα τέλος στον παραλογισμό της οπαδικής βίας.

Πηγή: www.dikastiko.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.