Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκικά ΜΜΕ στοχοποιούν τον πατέρα του Υποσμηναγού Τουρούτσικα... «Είναι εχθρός των τούρκων»!

Το μίσος των Τούρκων είναι εμφανές και την μακάβρια χαρά τους για τον χαμό των δύο πιλότων μας δεν την έκρυψαν, αλλά μετά την Ύβρι έρχεται ...





Το μίσος των Τούρκων είναι εμφανές και την μακάβρια χαρά τους για τον χαμό των δύο πιλότων μας δεν την έκρυψαν, αλλά μετά την Ύβρι έρχεται η Νέμεσις...

Δεν έχει όριο το μίσος των Τούρκων, οι οποίοι σε μια ακόμα κατάφωρη πρόκληση, στοχοποιούν ακόμα και τον πατέρα του υποσμηναγού Τουρούτσικα, του συγκυβερνήτη του μοιραίου Phantom F-4. Ενώ τα δάκρυα της οικογένειας του αεροπόρου δεν έχουν ακόμα στεγνώσει, οι Τούρκοι τα βάζουν με τον πατέρα του, για δηλώσεις του μετά την κηδεία.

Όπως αναφέρει το κατάπτυστο δημοσίευμα του τουρκικού ΜΜΕ, «εχθρός των Τούρκων αποδείχθηκε ο πατέρας του Έλληνα πιλότου, που έχασε τη ζωή του από τη συντριβή του μαχητικού αεροσκάφους F-4 στο Ιόνιο. Χρησιμοποιώντας σκανδαλώδεις εκφράσεις, ο πατέρας είπε ότι αν σκοτωνόταν ο γιος του σε μια αναχαίτιση ενός Τούρκου θα απάλυνε τον πόνο του».

Το μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-4E Phantom 2 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας συνετρίβη στο Ιόνιο Πέλαγος στις 30 Ιανουαρίου και στο δυστύχημα έχασε τη ζωή του ο συγκυβερνήτης υποσμηναγός Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας, 29 ετών.

«Καθώς η Ελλάδα θρηνεί τον θάνατο δύο πιλότων μαχητικών, τα λόγια του πατέρα του Μιχαήλ Τουρούτσικα προκάλεσαν φρίκη. Εχθρός των Τούρκων αποδείχθηκε ο πατέρας του Τουρούτσικα που δήλωσε ότι θα ζούσε με τον πόνο για τον γιο του για όλη του τη ζωή. Μιλώντας στα ελληνικά ΜΜΕ ο πατέρας έκανε σκανδαλώδεις δηλώσεις», προστίθεται στο υβριστικό τουρκικό δημοσίευμα.

«Δηλώνοντας ότι ο γιος του ανησυχούσε πολύ όταν πήγαινε σε νυχτερινές πτήσεις, ο πατέρας σημείωσε ότι ο γιος του του είπε «χρειάζομαι χρόνο για να πετάξω το Rafale», αναφέρει το τουρκικό ΜΜΕ, παραποιώντας εμφανώς τα γεγονότα για τη δημιουργία εντυπώσεων.

«Ο πατέρας Τουρούτσικας, ο οποίος είπε ότι ο γιος του δεν θα επιστρέψει, είπε: "Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει να μάθω την αιτία του ατυχήματος. Μια πιθανότητα είναι ότι το αεροπλάνο υπέστη ζημιά, έτσι δεν είναι; Μου έλεγε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με αυτά τα αεροπλάνα και το ήξερε. Δεν έκαναν έλεγχο οι ίδιοι οι πιλότοι πριν πετάξουν; Με πονάει που δεν μπορούσε να το πάρει στα χέρια του», γράφει το τουρκικό δημοσίευμα επικαλούμενο τις δηλώσεις του πατέρα και συνεχίζει:

«Οι μετέπειτα δηλώσεις του Έλληνα πατέρα, που πονούσε πολύ από την απώλεια του γιου του, τον έκαναν να τα παρατήσει. Εκφράζοντας την τουρκική του εχθρότητα, ο πατέρας είπε: "Να πω ότι πέταξε μόνος του στο Αιγαίο και σκοτώθηκε; Πήγε να αναχαιτίσει έναν Τούρκο και σκοτώθηκε; Νομίζω ότι ο πόνος μου θα ήταν λιγότερος"», καταλήγει το προπαγανδιστικό δημοσίευμα των "γειτόνων".

Το μίσος των Τούρκων είναι εμφανές και την μακάβρια χαρά τους για τον χαμό των δύο πιλότων μας δεν την έκρυψαν, αφού την ώρα της συντριβής πραγματοποιούσαν υπερπτήσεις και παραβιάσεις στο Αιγαίο. Σε αυτό σημείο θα καταλήξουμε με τη λακωνική ρήση: Μετά την Ύβρι έρχεται η Νέμεσις...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.