Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΠΑ: Ρεπουμπλικάνοι πήραν τα όπλα και θέλουν να καταρρίψουν το κινέζικο κατασκοπευτικό μπαλόνι

Οργή έχει προκαλέσει στους Αμερικανούς το κινέζικο κατασκοπευτικό μπαλόνι που εμφανίστηκε πάνω από κάποιες περιοχές των ΗΠΑ και ορισμένοι θ...





Οργή έχει προκαλέσει στους Αμερικανούς το κινέζικο κατασκοπευτικό μπαλόνι που εμφανίστηκε πάνω από κάποιες περιοχές των ΗΠΑ και ορισμένοι θέλουν να το καταρρίψουν.

Ρεπουμπλικανοί πολιτικοί και γερουσιαστές δεν κρύβουν την δυσαρέσκειά τους προς την κυβέρνηση Μπάιντεν που δεν το έχει καταρρίψει και μάλιστα δεν διστάζουν να ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες με όπλα θέλοντας να πυροβολήσουν το μπαλόνι.



«Αν ο Τζο Μπάιντεν και η διοίκησή του δεν έχουν τη δύναμη να κάνουν το προφανές και να καταρρίψουν ένα εχθρικό αερόστατο παρακολούθησης, ίσως πρέπει να αφήσουμε τους καλούς πολίτες της Μοντάνα να αυτοσχεδιάσουν… Φαντάζομαι ότι έχουν τις ικανότητες και την αποφασιστικότητα να το κάνουν μόνοι τους» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ στο Twitter.

 

Φωτογραφία να κρατά ένα όπλο κοιτώντας τον ουρανό ανέβασε στο Twitter o Γερουσιαστής του Οχάιο Τζ.Ντ.Βανς.


Στο ίδιο πνεύμα και η υποψήφια για κυβερνήτης της Αριζόνα Κάρι Λέικ, που απολαμβάνει την υποστήριξη του Ντόναλντ Τραμπ, πόσταρε μια δική της φωτογραφία με όπλο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.