Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σεπόλια: «Πήγα για μια εξέταση στο πόδι και με θώπευσε στο στήθος», καταγγέλει πελάτισσα του γιατρού

Σεπόλια: «Επικίνδυνο» χαρακτήρισε τον συλληφθέντα γιατρό πελάτισσά του που καταγγέλει ότι την θώπευσε στο στήθος Νέες αποκαλύψεις για ...





Σεπόλια: «Επικίνδυνο» χαρακτήρισε τον συλληφθέντα γιατρό πελάτισσά του που καταγγέλει ότι την θώπευσε στο στήθος

Νέες αποκαλύψεις για τον συλληφθέντα γιατρό ο οποίος ανήκει στα πέντε νέα πρόσωπα που βρίσκονται στα «χέρια» των Αρχών με την κατηγορία ότι έχουν βιάσει τη 12χρονη από τα Σεπόλια.

Πελάτισσα του γνωστού δερματολόγου καταγγέλει πως την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά όταν τον είχε επισκεφτεί για μια εξέταση στο πόδι.

Όπως δήλωσε η γυναίκα στον Alpha, ο γιατρός την είχε θωπεύσει στο στήθος με εκείνη να αποχωρεί σοκαρισμένη από το ιατρείο του.

«Είχα πάει σαν κάτοικος της περιοχής στο ιατρείο του για μια εξέταση. Είχα μια κύστη ανάμεσα στο πόδι και το γεννητικό μου όργανο αλλά εκείνος με θώπευσε στο στήθος, χωρίς να υπάρχει λόγος», δήλωσε αρχικά η γυναίκα.

Όπως είπε «πάγωσε» και έφυγε σχεδόν τρέχοντας από το γραφείο. Μάλιστα, ο γιατρός συμπεριφερόταν σαν να συνέβη κάτι συνηθισμένο, σύμφωνα με όσα ανέφερε η γυναίκα. «Δεν είπε τίποτα, σαν να ήταν πολύ συνηθισμένο για αυτόν και το έκανε συνέχεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα τόνισε ότι φοβόταν να μιλήσει σε κάποιο άτομο για το περιστατικό, ακόμα και στον πεθερό της ο οποίος και της τον σύστησε. «Δεν έχω μιλήσει για αυτό το πράγμα. Μου τον είχε συστήσει ο πεθερός μου. Είχε πει ότι είναι εξαιρετικός επιστήμονας και απορρούσε γιατί είχα σταματήσει να πηγαίνω σε αυτόν», είπε συγκεκριμένα.

Αλλά η γυναίκα έγραψε σε σχόλιο της στο google ότι ο συγκεκριμένος γιατρός είναι επικίνδυνος, σημειώνοντας ότι εντόπισε κι άλλα τέτοιου είδους σχόλια στο διαδίκτυο

«Δεν σοκαρίστηκα όταν είδα ότι το όνομά του εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης», κατέληξε η ίδια.

Σοκαριστική μαρτυρία μητέρας: «Είχε πρόβλημα στο μπράτσο και της έβγαλε το εσώρουχο»

Μετά από τις αξιολογήσεις κάποιων ασθενών στο διαδίκτυο, που χαρακτήριζαν τον δερματολόγο «επικίνδυνο», μητέρα ενός κοριτσιού μόλις 7,5 ετών έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη για τη συμπεριφορά του γιατρού.

Όπως είπε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 πριν από τρεις μήνες επισκέφτηκε το ιατρείο του στα Σεπόλια, πολύ κοντά στο σπίτι της 12χρονης, γιατί η κόρη της είχε ένα πρόβλημα με ατοπική δερματίτιδα στο μπράτσο της.

«Όταν πήγα μέσα με το παιδί και τον πατέρα μου, του εξήγησα ότι η μικρή έχει ατοπική δερματίτιδα μόνο στα χέρια. Μου ζήτησε να τη γδύσω και να της βγάλω και το εσώρουχο. Εκείνη τη στιγμή κοιτάχτηκα με τον πατέρα μου γιατί δε μου άρεσε αυτό που άκουσα. Τον ρώτησα γιατί πρέπει να βγάλει το εσώρουχο το παιδί και μου είπε ότι εμφανίζονται σημάδια ατοπικής δερματίτιδας στις κλειδώσεις και πίσω από τα γόνατα. Έτσι έγδυσα εντελώς το παιδί», είπε η μητέρα, η οποία πρόσθεσε πως από χθες που έγινε γνωστή η σύλληψή του είναι σε κατάσταση σοκ.

«Είμαι εξοργισμένη. Αν τον είχα μπροστά μου δεν ξέρω τι θα έκανα. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη κι εξοργισμένη. Ακόμα κι αν αυτή είναι η διαδικασία για λόγους ιατρικούς, ότι έπρεπε να το εξετάσει, γδύνοντάς το, έχοντας τώρα στο μυαλό μου όλο αυτό που έχει συμβεί, ότι είναι ένας άνθρωπος που έκλεινε ραντεβού με το 12χρονο, πάω να τρελαθώ. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η κόρη μου ήταν στα χέρια αυτού του ανθρώπου και την εξέταζε και την άγγιζε», είπε.

Όπως είπε η μητέρα, τον γιατρό της τον σύστησε η μητέρα μια φίλης της κόρης της, την οποία επίσης είχε εξετάσει. Μετά τις αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του γιατρού νιώθει αηδιασμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.