Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Θα πεθάνω στην πατρική γη, χωρίς ξένο αίμα στα χέρια μου», έγραψε Ρώσος στρατεύσιμος που αυτοκτόνησε

Σε στρατιωτική μονάδα κοντά στη Μόσχα έθεσε τέλος στη ζωή του ένας 20χρονος στρατεύσιμος, μετέδωσε κανάλι στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτω...





Σε στρατιωτική μονάδα κοντά στη Μόσχα έθεσε τέλος στη ζωή του ένας 20χρονος στρατεύσιμος, μετέδωσε κανάλι στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram που αναφέρεται σε ζητήματα επιστράτευσης.

«Ο 20χρονος Σεργκέι Γκρίντιν από το Κόμι έθεσε τέλος στην ζωή στη στρατιωτική μονάδα στα περίχωρα της Μόσχας, μεταδίδει το κανάλι στο Telegram, «Mobilizatsi 1 Novosti 1 Τι να κάνουμε;». Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσαν οι συγγενείς του νεκρού στρατιώτη στον ιστότοπο «7χ7».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του εν λόγω καναλιού στο Telegram, οι συνυπηρετούντες του βρήκαν τον Γκρίντιν κρεμασμένο με τη ζώνη του. Ο νεαρός υπηρετούσε στον 2ο λόχο Ποντοπόρου της Στρατιωτικής Μονάδας 11361, αναφέρεται στο κείμενο της είδησης.

Ο Γκρίντιν άφησε ένα σημείωμα πριν θέσει τέλος στη ζωή του, το περιεχόμενο του οποίου έχει στη διάθεσή του ο ιστότοπος «7Χ7». Και οι δύο συγγενείς του νεαρού στρατιώτη επιβεβαίωσαν ότι ο γραφικός χαρακτήρας στο σημείωμα μοιάζει με τον δικό του.

Στο σημείωμα που άφησε γράφει ότι την προηγούμενη «τον συμπεριέλαβαν στον εκ περιτροπής κατάλογο για την Ουκρανία». Επίσης αναφέρει ότι ζήτησε να τον αφήσουν στη στρατιωτική μονάδα επειδή «από τον λόχο του δεν έχει επιστρέψει κανείς από την Ουκρανία», αλλά μετά από αυτό ο διοικητής και οι υπαξιωματικοί «δεν σταμάτησαν να τον εκφοβίζουν».

«Πήρα την απόφαση να πεθάνω εδώ στην πατρική γη, χωρίς ξένο αίμα στα χέρια μου», έγραψε ο νεαρός στρατιώτης.

Στα τέλη Οκτωβρίου του 2022 το Γενικό Επιτελείο του ρωσικού στρατού είχε διαβεβαιώσει ότι τους στρατεύσιμους που κλήθηκαν τον φθινόπωρο δεν θα τους στείλουν στον πόλεμο ούτε να υπηρετήσουν στις κατεχόμενες περιοχές.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.